10.BÖLÜM

105 7 0
                                    

(Suada)
Ne yapacağımı düşünüyor ve çocukların yanına gidiyordum.Mert'i bunca yıldan sonra yeni görüyordum hakkında bilgilerim vardı 1yıl önce karısını kaybetmiş ve çökmüştü bu zamanlarda onun yanın da olmaıydım olmadı işte çok gitmek istedim ama babam hep engelledi.Mert'in yanına gidince pek umursamadı sanırım ona sulanan kızlardan sandı.
-Merhaba,Met bey değilmi?

(Mert)
Yanıma biri yaklaşıyordu sanırım şu boş gördümü sulananlardan.konuşmasıyla ona döndüm inan!ıyorum Yiğit'in basettiği Su bu olmalı Suada'ya çok benziyor,abim söylediğin de bu kadarını eklemiyordum.
-E.e evet siz de Su hanım olmalısıniz?

(Suada)
-Şey yiğit ,sanırım bi yanlış anlaşılma oldu be gitti.
(Mert)
-Nasıl bir yanlış anlaşılma?
(Suda)
Ona olup biteni anlattım ama başka bir şeyler de kattım sanırım ikizim çocuklarıma  bir süreliğine  babalık yapacak.
4,5 Saat sonra
İkizime olan biteni anlattım beni iyi karşıladı ama Yiğit için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim çünkü en ufak bir tartışmada işi bitti.Yiğit'i aramam lazım.
-Alo Yiğit bey sizinle konuşmamız lazım.
-..........
-Çok önemli lütfen Yiğit bey.
-.........
-Ne dememi bekliyorsunuz biz samimi bir arkadaş değiliz bey demem gerek.
-..........
-Tamam,bey demicem.sessiz bir yer olursa sevinirim.
-...........
-Biliyorum orayı geliyorum.
En sevdiğim yeri unutmamış acaba bu kadar acı fazla değilmi sanırım daha fazla yalan söyleyip ona ve bize acı çektirmemeliyim.
-Alo ,abi ben dayanamayıp her şeyi anlatacağım.
-............
-Tamam güzel bir dayak çekersin öldürmemek ve fazla abrtmadığın sürece karışmıyacağım.Seni seviyoru iyiki yanımdasın Cenk.öptüm
-.............
Yiğit gelip yanıma oturdu onun gözlerine bakıp ölemimi gidermeliydim ama hala ona çok kızgınım eğer bana bunu yapmasaydı evli olurduk ve çocuklarımız babasız  büyümezdi.
-Yiğit bak her şeyi anlatacağim sen de sözümü kesmeden beni dinleyeceksin tamammı?
Beni kafasıyla onayladı.Olan biteni anlatınca hem ben hem o ağlıyordu.bana sarılıp özürler diliyordu ona sarılmak istesem de yapmıyacaktım onu kolay kolay affetmiyeceğim. Her şeyi anlatınca Mert bana çok kırılıcak ama başka çarem yoktu.

KAHRAMANIMA ASIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin