YENİ KANKAM

31 3 3
                                    

(Suada)
Arabayı Altay'ın söylediği kafenin yanında durdurdum.Arabadan inip kafeye doğru yürüdüm,kapıyı açıp içeriye girdim ve kafede oturanları baştan sona kadar süzdüm .sonunda Altay'ı gördüm ve yanına gittim o da beni görünce ayağa kalktı.kucaklaştık.
-Merhaba Altay
-Merhaba Suada,nasılsın?
-Gördüğün gibi iyi değilim,peki sen nasılsın?
-Sen kötüyken nasıl iyi olabilirim.
-Altay yapma böyle.
-Ne yapıyormuşum?
-Bak Yiğit beni ne kadar kırsada ,kızdırsada ben onu seviyorum başkasını sevmicem sevemem de zaaten.Seninle ya arkadaş olalım ya da bundan  sonra konuşmayalım.Karar senin.(Bir süre benim söylediklerimi düşündükten sonra cevabını verdi)
-Tamam ,arkadaş kalalım ama iki yakın arkadaş. senin derdin olduğunda  sen bana benim derdim olduğunda ben sana anlatıcam tamam mı?
-Tamam anlaştık.
Dedikten sonra tokalaştık.Tam o sırada Yiğit içeri girdi ve bizim ellerimizi gördü.Öyle tepkizizce bizi izledi ve arkasına bakmadan gitti.Bu benim umrumda değil artık bana eskisi gibi güvenmesi gerektiğini öğrenmek zorunda ben eski benim peki ya Yiğit eski Yiğit mi?
(Yiğit)
Suada'nın arkasından bende arabaya bindim ve onu takip ettim amacım sadece onunla konuşmak.Bir anda Suada'nın arabasını gözden kaybettim az bir süre etrafta tur atarken onun arabasını bir kafenin önünde gördüm ve içeriye girdim .Girmez olaydım Suada ve şu Altay olacak adam el eleydi tepkisizce onları izledim .Arkama bakmadan cıkıp gittim arkamdan gelmesini bekledim ama gelmedi kahreetsin ki gelmedi.Tam o sırada telefonuma mesaj geldi.
"Sen çok aptal bi adamsın Yiğit.Seni delice seven bir kadına güvenmeyecek kadar aptal bir adamsın.Suada gibi bi karım olması için herşeyimi feda ederdim ama yok.Sen elinde olanın kıymetini bilmiyorsun.Çok yazık sana "
Ondan sonra da bir ses kaydı geeldi.Bu Suada ve Altay itinden başkası değildi
+Altay Yapma böyle .
+Ne yapıyormuşum?
+Bak ,Yiğit beni ne kadar kırsa da kızdırsa da ben onu seviyorum başkasını sevmicem sevemem de. Ya seninle arkadaş olalım ya da bundan sonra konuşmayalım.
Kahretsin bu kadından benim kadınımdan şüphe etmemeliydim.Şimdi ne yapacağım beni affetmez ki bi daha.Ben bunları düşünürken telefon çaldı.Arayan Fırat'ti.
-Efetdim Fırat.
-……….
-Ne !ne zaman?
-………
-Tamam geliriz.
-……….
-Görüşürüz.
İşte aradığım fırsat ayağıma geldi.Tekrar kafeye gittim.Hala oturuyorlardı haftalar sonra Suada'yı ilk defa bu kadar gülerken gördüm bundan sonra ben güldürcem başkaları değil.
-Allah muabbetinizi arttırsın.
-Aminnn(Dedi Altay denen kişi ağzının ortasına vurmamak için kendimi zor tuttumSonra sevdiceğim  o muhteşem o insanları rahatlatı sesiyle dedi)
-Amin.
-Otura bilirmiyim?
-Tabi buyur otur.
-Sana soran olmadı.
-Yiğit kavga çıkarmaya mı geldin?
-Hayır,ben şey için gelmiştim.Büra varya hani Fırat'ın karısı.
-Evet ne olmuş ona?
-Doğum yapmış.Fırat'ta bizi evlerine çağırdı kutlama yemekği verecekmiş.Gelirmisin?
-Eğer Altay da gelirse neden olmassın.
-O olmaz
-Neden?
-Öyle o zaman ben de gelmem.
-Sen git kanka .
Yok kanka sen olmadan olmaz. ben nereye kankam oraya.
-Ne kankası be bi bu eksikti.
-Yeni kankam o benim ne o beyenemedin mi?(Ben bunu seslimi söyledim.)
-Aman yesinler yeni kankanı.
-Kim yiyor lan benim kankamı?
-Kimse yemiyor.
-Kankama laf atma yoksa bozuşuruz.
-Tamam.Yeter ki bozuşmayalım.
-Evet Yiğit ne diyorsun?
-Tamam ,hadi gidelim

KAHRAMANIMA ASIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin