DÜĞÜN GÜNÜ

65 3 0
                                    

(Suada)
Çok heycanlıyım kalbim sanki yerinden ç8kacakmış gibi hissediyorum.Şuan gelinliğimi giymiş müstakbel eşim Yiğit'i bekliyorum.Kabı çaldı sanırım Yiğit geldi,doğru tamin etmişim,takım elbise içinde ne kadar da yakışklı görünüyor.
(Yiğit)
Heycanlıyım ,hayatım da hiç bukadar heyecanlanmadım iki çocuğum var ve ben yeni evleniyorum kulağa komik geliyor eminim.Şimdi güzeller güzeli karımı görmeye gidiyorum.Kapıyı açtığımda nutkum tutuldu çok güzel olmuştu.Yanına yaklaştım ve alnından öptüm.kol kola girip davetlilerin yanına gittik.
(Suada)
Her şey çok güzel gidiyor.Abimler yanların da kızlarla bana doğru geliyorlar.Çağrı abim yanındaki kızı benimle tanıştırdı,Cenk 'te öyle Çağrı'n8n ki Seda Burak'ın ki Eda ve kardeşlermiş.Biz konuşurken Mert ve Doğa ve tabiki de küçük Egemen 'imiz de mutlu bir aile gibi gözüküyorlar aynı bizim gibi.
Herkes evlerine gitmişti çocuklar babamlarla kalacak biz de Yiğit'le evimize gidiyoruz bizim evimize.
Yarın
Sabah duş alıp kahvaltı hazırlamak için aşağıya indim.Yiğit uyanmadan kahvaltıyı hazırlamalıyım.Kahvaltıyı hazırlamıs yukarıya ç8kmak için arkamı döndüm ve dönmemle bi taşa çarptım.o taş değilmiş

-Evet,senin kocan
Ooov ben bunu seslimi düşündüm.
-Iııı şey, bende seni çağıracaktım.
-Artık yüzünü kapatmıyorsun.
-Anlamadım.
-Artık beni yarı çıplak görünce yüzünü kapatmıyorsun.
-Çünkü kocamsın ,ondan yani
-Zaaten başkasına bakarsan o güzel gözlerini yerim.
-Yakalarsan yersin
Deyip koşmaya başladım oda beni kovalamaya.Masaların etrafından,koltukların etrafına koşacakken beni yakaladı ve yere düştük o sırada kapı açıldı.Bunların ne işi var burda?
Mert ,Doğa ve çocuklar.gelmiş. Mert
-Kusura bakmayın ,sanırım yanlış bir zaman da geldik.
-Evet.
Yiğit bunu deyince dirseğimi karın boşluğuna geçirdim.
-Yok canım biz şey....
-Biz ney
-Biz sadece yakalamaca oynuyorduk.
Çocuklar yakalamacayı duyunca bizde oynayalım dediler.Ben de kahvaltı yaptıktan sonra oynarız dedim.Doğa yanıma gelip"Demek yakalamaca hı,iyiymiş"dedi sonra anlatırım gibi şeyler söyleyip konuyu kapattım.Kahvaltımızı yapmış yakalamaca oynuyoruz.Biz mutluyuz ama abimler ve şu Mert ve Doga'yı da evlendirirsek mutluluk tas tamam.😏👪😏
Akşama kadar beraberdik sonra Mert,DoğaveEgemen gittiler bugün dördümüz beraber uuyacağız ilk defa.

KAHRAMANIMA ASIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin