Capitolul 5

69 13 5
                                    

E weekend.

Allison şi Mellisa au ales un loc secret în care intenționează să mă ducă, drept pedeapsă că nu le-am prezentat noul meu sexy şef.

-Mai avem mult?, întreb eu nerăbdătoare.

-Nu mai avem aşa mult până la destinație, dar tu sigur o să ai multe de zis deîndată ce ajungem, mă asigură Allison ca de fiecare dată.

Îmi dau ochii peste cap deja plictisită până la culme de curiozitatea lor ce se pare că nu are limite, şi mă aşez mai bine pe bancheta din spate a maşinii, concentrându-mă pe minunatul şi bizarul peisaj ce ne înconjoară.

*

-Ce facem aici?, întreb uitându-mă în jur şi analizând tot ce prind până la cel mai mic detaliu.

-Tu ce crezi că am putea face aici? Spa?, comentariile ironice ale Mellisei îşi fac simțită prezența.

-Nu doar că... nu mă aşteptam să mă aduceți chiar aici. E puțin trecut de granițele imaginației mele.

Mă uit împrejur analizând mediul nou pentru mine în care îmi voi petrece ziua de astăzi. Soarele bate blând pe pământul bătătorit de sub picioarele noastre, firele de iarbă răsfirate dansând în bătaia suavă a vântului iar nechezatul cailor oferind o imagine superbă a unui film Western.
Ne aflăm undeva la periferia oraşului, un loc destinat cursurilor de echitație, iar eu pot spune că sunt mai mult decât încântată.

De mică am avut dragostea asta pentru cai, doar că frica de a sta în preajma unuia mă învăluia mereu. Am fost crescută undeva în zonă de țară până la vârsta de 12 ani de către răposații mei bunici, iar lucrul acesta îl pot numi oarecum un atuu de-al meu, deoarece ştiu cum se mănâncă lucrurile pe aici şi nu voi fi atât de aeriană precum par.

Cu paşi repezi ne îndreptăm spre grupul de persoane deja echipate pentru lecția de călărie, în acelaşi timp inspirând aerul curat conferit de pădurea ce se află la câțiva merti distanță.

Două persoane cunoscătoare ale acestui minunat sport, să-i zicem aşa, îndrumă şi instruiesc mulțimea de vizitatori, în timp ce pe noi ne preia un lucrător din fermă pentru a ne da hainele.

-Arăt sexy în pantalonii ăştia, nu-i aşa?, întreabă Melissa plimbându-şi mâinile de-alungul şoldurilor sale.

-Foarte! Vezi să nu-ți pocnească atunci când o să încaleci pe cal, o tachinează Allison.

-Ce-ar fii să mergem odată? Am întârziat deja cu mult şi chiar vreau să fac ceva productiv astăzi. Aşa că mişcați-vă fundurile alea îndesate în colanții ăia stâmți şi haideți.

*
Oficial sunt pregătită să călăresc un cal. Am prins bine căpăstrul în palme şi m-am aşezat mai bine pe şa, rămânând momentan la mişcările astea doua până la sosirea instructorului personal.
Aştept deja de ceva vreme legată de gardul ăsta din lemn, dar se pare că nimeni nu se arată deocamdată. Animalul masiv pe care sunt cocoțată tropăie şi nechează nerăbdător provocând astfel mici zguduiri şi palpitații mie şi motiv de chicotit prietenelor mele.

Habar n-am cum se gândeau ele că voi putea să le povestesc ceva în timp ce toată atenția mea trebuie canalizată pe îndrumările instructorului, dar o să încerc să evit subiectul aici din cauza oamenilor ce mă privesc suspicios şi îmi dau de gândit. Nu ştiu care e adevăratul motiv pentru care sunt arsă cu privirea în asemenea mod, dar pot observa că nu este o privire deloc drăguță.

-Bună!

O tânără domnişoară brunetă cu ochii verzi mă priveşte călduros şi afişează un zâmbet de milioane mângâind tandru iapa.

Keeping SecretsWhere stories live. Discover now