Capitolul 1

126 19 11
                                    

Aglomerat. Aglomerat ca de fiecare dată. Muzica îți invada auzul încă de la intrare iar sunetele euforice se suprapuneau unele peste altele producând astfel o hărmălaie de nedescris. Clubul era impunător şi destul de scump aş putea zice, aşa că hotărăsc să mă retrag într-un bar.

Astăzi a fost o zi ca oricare alta. Trezitul obişnuit la ora 1pm, apoi scris cât cuprinde. Sunt cam monotonă, nu? Gândurile aleargă prin mintea mea în timp ce îmi fac drum printre mulțimile de oameni care mai de care mai "trezi", unul înghiontindu-mă uneori "accidental" în partea dorsală. Ai dracului de obsedați. Vâtul rece de vară ce adie rareori îmi încâlceşte fin firele de păr, dându-le o aliură sălbatică şi dezordonată. Hainele uşor prea indecente pentru statutul meu nu reuşesc să mă protejeze de micile brize în totalitate, dar numai bine căci astfel pot lăsa o vreme cariera deoparte, şi îmi pot acorda puțin timp mie.

Cu ce mă ocup? Simplu. Sunt scriitoare. Scriu din perioada adolescenței încă de când mi-am descoperit această pasiune, acest mod de a trăi, de a gândi, de a fi. Am început cu paşi micuți, de la a scrie nişte nevinovate de basme, pâna a ajunge unde sunt azi. Una dintre cele mai de succes scriitoare ale L.A.-ului. Dar cred că operele scrise de subsemnata Christine Davis, au ceva aparte. Am obosit să-mi creez  tot timpul scenarii în cap când mă pot inspira chiar din viața reală. Îmi consider cărțile ca un mod indirect prin care lumea îmi cunoaşte adevărata personalitate, adevărata mentalitate, adevăratele experiențe ale vieții şi trăiri afective. Sunt construite ca un fel de autobibliografii ce stau să fie înțelese. Sunt mândră de mine că la cei 27 de ani pe care îi am împliniți am reuşit să îmi clădesc viitorul de una singură, independența devenindu-mi punct forte.

Deschid larg uşile barului iar un miros puternic de lichid spirtos îmi străpunge nările, întrepătruns cu un fum gros cauzat de zecile de fumători. Se pare că legile nu se respectă şi aici. Am nimerit unde trebuie . Îmi aranjez părul bălai în timp ce mă îndrept către unul dintre singurele scaune rămase libere din cadrul barului, apoi încrezătoare, mă aşez.

Am fost luată în vizor deja de câțiva masculi dornici de senzații tari în doi ( şi prefer să ne limităm la atât), dar aleg să îi ignor sau să le răspund pe măsură, întărâtându-i astfel mai mult.

Îmi scot pachetul de țigări iar tacticos extrag una, aşteptând să apară barmanul în dorința de a mă servi. Şi iată-mă astfel, singura femeie de aici ce nu intenționează o noapte de amor cu un necunoscut, ci doar pură distracție.

Le-aş fi chemat pe Allison şi Mellisa, dar o seară între prietene duce tot timpul la necazuri. Măcar acum am înțeles asta.

Locurile se mai eliberează, cei din stare de ebrietate fiind ademeniți de către felinele îmbrăcate provocator ce mențin aici atmosfera şi îi ghidează până în camere.

-Cu ce vă servesc, domnişoară?

Un aşa zis Travis, după cum este inscripționat pe ecusonul său, mi se adresează din spatele tejghelei. Îşi trece mâna prin părul negru ca abanosul fixându-mă cu privirea ca de jad, muşcându-şi buza într-un mod subtil apoi proptindu-şi palmele pe un suport ce mi-e greu de văzut. Barba uşor nerasă în oferă un aer masculin şi feroce, iar maxilarul bine definit conturează acest aspect.

-Surprinde-mă.

Îi spun aşezându-mă mai bine pe scaun şi lăsându-mi brațele încrucişate să se odihnească pe tejgheaua barului.

Îmi zâmbeşte amuzat, zâmbet ce devine un rânjet după asta, apoi se întoarce analizând o serie de trei băuturi ce le recunosc a fi rafinate şi de bun gust. Îi captează atenția sticla de Beluga Gold Line, o vodka destul de tare pentru puterile mele dar în seara asta trec cu vederea absolut tot. Apuca rapid ca un fulger două pahare şi lasă băutura să se prelingă de sticla rece a paharului. Imaginea asta deşi la prima vedere pare a fi un lucru perfect normal, pe mine mă excită la culme. Mânecile sale suflecate ale cămăşii albe lasă la vedere multitudinea de tatuaje care mai de care mai impresionante, în timp ce restul corpului său perfect tonifiat pare într-o continuă încordare. Încruntătura uşoară ce apare pe chipul său face asta de 1000 de ori mai sexy iar felul în care îşi trece limba peste buze îmi ia mințile complet. Înainte să încep să îi bat apropouri referitoare la ultimele camere libere sau să mă rezum doar la simple fantezii, băutura îmi este pusă în fața ochilor iar atunci un detaliu ar zice unii nesemnificativ îmi ridică semne de întrebare. O bucată de aliaj dintre argint şi cupru se întinde circular de-alungul bazei degetului său inelar, pe mâna stângă. E căsătorit. Toate speranțele îmi sunt tăiate de acel obiect rotund ce simbolizează iubirea şi dedicarea pe veci a unei femei.

Keeping SecretsWhere stories live. Discover now