25.

248 13 3
                                    

Pov Wolfs:

Nadat ik Eva had omgekleed en in had gestopt ging ik nog even naar beneden. Zelf was ik nog niet zo moe, maar ik zag dat Eva al niet meer in staat was om zelf naar boven te lopen. ''Hey, ben ik weer." zei ik toen ik de woonkeuken binnen kwam lopen en richting de koelkast liep. ''Hey, dacht dat jij ook ging slapen?'' vroeg Shelomy waarna ze zich omdraaide om te kijken waar ik was. ''Nee ben nog niet zo moe, maar ik zag dat Eva al heel moe was en niet meer zelf naar boven zou kunnen gaan.'' zei ik grinnikend. ''Ohw zo, ja ze was inderdaad al heel moe.'' zei ze ook met een grinnik terug. ''Wil jij ook nog iets te drinken?'' ''Ehmm ja, doe maar een watertje.'' zei ze terug waarna ze de film weer op play zette en verder keek.

Een half uurtje later was de film afgelopen en stond Shelomy op. ''Ik ben ook een beetje moe geworden, dus ik ga ook maar slapen.'' ''Is goed, ik ruim even af en ga dan ook maar naar boven.'' zei ik waarna ik de tv uitzette en opstond. ''Zal ik je nog even helpen, of denk je van; dat kan ik alleen wel.'' zei ze met een klein glimlachje tegen me. ''Ja dit kan ik alleen wel, voor deze keer dan.'' zei ik terug waarna ze lachte. ''Nou slaap lekker dan he.'' ''Jo jij ook he, tot morgen.'' zei ik terug waarna ik begon met opruimen. Na vijf minuutjes was ik klaar en liep naar boven. Toen ik bovenaan de trap stond hoorde ik nog wat gerommel uit Shelomy's kamer komen dus liep ik erheen. Toen ik voor haar kamer stond wilde ik net aankloppen maar ze deed de deur al open. "Jeez Wolfs man, wat doe jij?" zei ze geschrokken maar toch ook lachend. "Ik hoorde wat gerommel uit je kamer komen dus wilde even kijken wat je aan het doen was." "Ow oke, nou ik was even wat dingetjes aan het verschuiven." zei ze terug waarna ze langs me naar de badkamer liep. "Nou dan ga ik nu ècht slapen, slaap lekker en tot morgen." "Jij ook, tot morgen." zei ze terug waarna ik naar mijn kamer liep en me omkleedde, om daarna naast Eva in bed te stappen.

De volgende morgen werd ik alleen in bed wakker. Toen ik op mijn wekker keek zag ik dat het al tien uur was. Met tegenzin stapte ik mijn bed uit, deed wat gemakkelijke kleren aan en liep naar beneden. "Goeiemorgen Wolfs." zei Eva toen ze me de trap af zag lopen. "Morgeh." zei ik terug. "Nou wat vrolijker mag ook wel hoor." zei Shelomy meteen terug. Ik reageerde er niet op en liep meteen door naar de keuken waar ik een kop koffie maakte. "Maak je zelf ontbijt of wil je dat ik iets voor je maak?" "Ik maak zelf wel iets joh." zei ik terug waarna ik wat dingetjes uit de koelkast pakte. "Wat hebben jullie gegeten?" vroeg ik toen ik al bezig was met het kloppen van een paar eitjes. "Ik heb voor ons allebei een broodje gezond gemaakt." zei Shelomy terug waarna ze op de bank ging zitten. "Wat gaan jullie vandaag eigenlijk doen?" vroeg ze er meteen achteraan. "Geen idee, ik wil niet echt iets speciaals doen, jij wel?" zei Eva waarna ze me vragend aankeek. "Nee niet echt, misschien kunnen we wel samen wat koken vanavond." "Ja hoor, lijkt me leuk, maar ik bedoel gewoon vanmiddag ofzo." zei Shelomy weer. "Misschien kun je wat afspreken met vriendinnen." zei Eva waarna ze opkeek van het tijdschrift waarin ze aan het lezen was. "Dat is wel een goed idee inderdaad, kan ik ze persoonlijk over mijn tijd in de cel vertellen." zei Shelomy terug waarna ze grinnikte. "En over de leuke mensen die je hebt ontmoet." zei ik terug waarna ik haar aankeek. "Dat ook ja, alleen zijn jullie de enigste leuke mensen." "Nou dat is al genoeg toch?" zei ik weer waarna ik mijn eitje op mijn broodje legde. "Nou ga jij je vriendinnen bellen? Dan kunnen ik en Eva vanmiddag samen even iets anders doen." zei ik weer terwijl ik Eva grijnzend aankeek en tegenover haar ging zitten. "Ga jij nou maar je broodje eten, we zien vanzelf wel wat er gebeurd vanmiddag." zei Eva terug waarna ze weer verder las in haar tijdschrift en ik aan mijn broodje begon.

Goed nieuws peoples!

Mijn examens zitten erop dus heb ik nu veel meer tijd om deeltjes te plaatsen. Ik hoop dat jullie er zin in hebben!
Veel plezier met het lezen van dit deeltje.

Shelomy :)

Life Goes On.Where stories live. Discover now