9.

397 17 1
                                    

Pov Wolfs:

Een kwartiertje nadat Eva naar boven was gegaan ging ik ook naar bed.
Ik sprong nog even onder de douche en poetste mijn tanden waarna ik naar mijn kamer liep, bij Eva's kamer bleef ik even staan, haar deur stond op een kiertje dus keek ik heel voorzichtig naar binnen om te kijken of ze al sliep.
Ik zag niet veel omdat het pikkedonker was, het enigste wat ik zag was het deken wat een beetje op en neer bewoog door Eva die rustig ademhaalde.
Na even twijfelen liep ik uiteindelijk toch maar naar mijn eigen kamer om daar in bed te gaan liggen.

Een uur later schrok ik wakker, ik was helemaal bezweet en buiten adem. "Wolfs! Waar ben je?!" hoorde ik Eva in paniek roepen waarna ze de deur van mijn kamer opengooide.
"S-sorry dat ik je wakker heb gemaakt." zei ik nog steeds buiten adem en geschrokken. "Hey, het maakt niet uit, wat is er gebeurd? Had je een nachtmerrie?" "Ja..., over gisteren..." "Ach Wolfs, kom hier." zei Eva waarna ze op mijn bed kwam zitten en me een knuffel gaf.
"Gebeurde er hetzelfde als gisteren?"
Ik slikte. "Nee..., dit keer werden jullie allebei neergeschoten." zei ik snikkend. "Hey, kom hier, het komt goed oké?" "Dankjewel Eef." "Geen dank Flo." zei ze glimlachend terug waarna ze me een kus gaf.

"Ehm... eef?" "Ja? Wat is er?" "Nou ik vroeg me af of ehm.., als je het niet wilt moet je het zeggen, maar ehm.., zou je bij me willen slapen vanacht?"
vroeg ik voorzichtig terwijl ik naar mijn handen keek.
Eva pakte mijn hoofd vast en draaide mijn gezicht naar die van haar toe.
"Ja Wolfs, ik slaap bij je vanacht." zei ze waarna ze me weer een kus gaf en naast me onder de dekens kwam liggen.
"Slaap lekker Eef." zei ik toen we dicht tegen elkaar aan onder de dekens lagen. "Slaap lekker Flo."

Votes en comments maken me happy :)

Life Goes On.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora