15.

311 13 0
                                    

Pov Eva:

Na nog ongeveer een half uur bij het graf van Fleur te hebben gestaan zijn we samen naar huis gegaan. In de auto was het stil, ik reed weer omdat ik bang was dat Wolfs er met zijn hoofd niet bij zou zijn als hij moest rijden. Hij zei niks en keek alleen maar voor zich uit naar buiten. ''Hey, gaat het wel?'' vroeg ik toen we bijna thuis waren. "Wolfs?'' zei ik toen hij na 2 minuten nog steeds geen antwoord had gegeven. ''Hmm wat? sorry.'' schrok hij op uit zijn gedachten. ''Ik vroeg of het gaat.'' ''Ja, het gaat wel denk ik.'' zei hij zacht terug waarna hij weer terug naar buiten keek. 

Toen we thuis aankwamen stapte Wolfs meteen uit en liep naar de deur die hij open deed waarna hij naar binnen liep. Ik liep zo snel mogelijk achter hem aan om te kijken wat hij ging doen. Toen ik aankwam in de woonkeuken zag ik dat hij doorliep naar de kast waar zijn whisky in lag. ''Wolfs.'' zei ik toen ik zag dat hij een glas wilde inschenken. ''Ja?'' ''Je gaat jezelf hier nu niet helemaal klem zuipen met dat spul, als je dat wilt doen doe je het maar ergens anders. Ik heb hier geen zin in.'' zei ik met een geïrriteerde blik terug. ''Prima, dan ga ik wel naar de bar.'' zei hij weer waarna hij de woonkeuken uitliep, meteen door naar de voordeur. ''Als je maar niet verwacht dat je vannacht bij me mag slapen!'' riep ik nog naar hem waarna hij de deur dichtsloeg. Ik vind deze dag ook heel erg kut, ik bedoel een begrafenis is nooit leuk en al helemaal niet als het om 1 van de belangrijkste personen in je leven gaat, maar altijd jezelf dronken voeren als je het moeilijk hebt hoeft nou ook weer niet. Voor vandaag zoekt hij het maar uit, als hij straks maar niet naast me komt liggen, dan heeft hij een probleem.

Het was ondertussen al 21:00u dus Wolfs was al zo'n 5 uren weg. Ik zat voor de tv met wat pinda's en een glas chocomelk naar een super saaie documentaire te kijken. Ook al ben ik boos op hem dat hij zichzelf dronken is aan het voeren, nou ja boos eerder geïrriteerd, ik ben toch wel bezorgd, ik bedoel er kan van alles gebeuren in 5 uren tijd. Ach joh, ik moet me niet zo druk maken, hij zal wel zo verstandig zijn om een taxi naar huis te nemen, of een lift te vragen. Na nog een half uurtje zo te hebben gezeten ging de bel. Wolfs, dacht ik bij mezelf. ''Hoi, ik ben Shelomy, u kent mij niet maar ik kwam deze man, Wolfs geloof ik, tegen in het café waar ik werk, hij was niet echt in staat om alleen naar huis te gaan dus ik dacht ik breng hem.'' zei een getint meisje van ik denk ongeveer 16 jaar oud tegen me toen ik de deur open deed. ''Hey eef, lieverd van me.'' zei Wolfs meteen nadat ze uitgepraat was tegen me. ''Ik ben je lieverd niet Wolfs, en Shelomy bedankt dat je hem hebt gebracht, ik stel het erg op prijs, ik ben trouwens Eva'' zei ik met een dankbare blik tegen haar. ''Geen probleem joh, liever iemand die hem brengt dan dat hem iets overkomt he.'' zei ze terug waarna ze Wolfs los liet die langs mij heen naar binnen liep. ''Nou, ik moet er weer vandoor, ze wachten thuis op me, ik had eigenlijk al thuis moeten zijn, leuk u ontmoet te hebben.'' zei ze waarna ze haar hand uitstak. ''Insgelijks, en zeg maar je hoor.'' zei ik terug waarna ik haar hand schudde. ''Nou tot ziens dan maar.'' ''Ja, tot ziens.'' zei ik waarna ze wegliep, en ik weer terug naar binnen ging.

''Wolfs waar ben je?'' vroeg ik toen ik weer aankwam in de woonkeuken. ''Ik ben boven eef!'' riep hij terug vanaf boven. ''Wat ben je aan het doen?'' ''Ik ga even douchen, ga je mee?'' vroeg hij met een dubbele tong toen hij beneden aankwam met alleen zijn boxer aan. ''Nee Wolfs, ga alleen douchen.'' zei ik waarna ik naar de koelkast liep om daar een flesje water uit te pakken. ''Ah toe nou eef, ik wil zo graag met jou samen douchen.'' ''Ik zei nee, Wolfs.'' zei ik terug waarna ik hem van me af duwde. ''Nou het is graag of niet he.'' zei hij weer waarna hij onschuldig zijn handen opstak en wankelend terug naar boven liep.  Met mijn fles water in mijn hand liep ik ook naar boven, meteen door naar onze slaapkamer, die vanavond alleen mijn slaapkamer zou zijn. 


Hey peopless,

Zoals jullie zien heb ik mezelf in het verhaal laten voorkomen. Dit leek me een heel leuk idee en hopelijk gaan jullie mijn rol in het verhaal ook leuk vinden. Wat ik allemaal ga betekenen vertel ik natuurlijk niet, maaaaarrr ik kan jullie garanderen dat het leuk wordt. Alvast bedankt voor de lieve comments en votes. Shelomy :)


Life Goes On.Место, где живут истории. Откройте их для себя