Παρελθόν- Μέλλον

10 0 0
                                    


Έχει υπάρξει δύσκολο για μένα να παραδεχθώ ότι δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Ζούσα επιφανειακά και όταν σε γνώρισα απέφυγα τόσο την ενδοσκόπηση όσο και την προσπάθεια να σε κατανοήσω. Με τον καιρό έγινε όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη για μια σταθερή, ποιοτική σχέση, χτισμένη με την αίσθηση ενός ανώτερου σκοπού. (Παρελθόν)

Σε έχω ήδη συναντήσει και σε έχω στην ζωή μου. Είσαι το πρόσωπο με το οποίο μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και νοιώθω ότι είσαι πολύ σημαντική για μένα. Υποστηρίζουμε η μία την άλλη και η συνύπαρξή μας είναι εντελώς αβίαστη. Εάν δεν αισθανόμουν έτσι δεν θα σταματούσα να το επιδιώκω επειδή έτσι θα πρέπει να είναι τα πράγματα. (Παρόν)

Δίπλα σου αισθάνομαι πως είμαι σε μια "επικίνδυνη αποστολή". Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον αλλά κάθε φορά που είμαι δίπλα σου μου ανεβάζεις την αδρεναλίνη. Παρατηρώ την όμορφη και δυνατή μας φιλία και εγκεφαλική επικοινωνία μέσα απο κάθε μας περιπέτεια. Είσαι το άτομο που με ρίχνει στα βαθιά και με ανεβάζει στα ουράνια. Σαν να πετάω και να καταδύομαι μαζί σου. (Μέλλον? χμμ μυστήριο πράγμα)

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε για πάντα να ζούμε επιφανειακά, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό και κάθε σχέση που βασίζεται στην επιφάνεια κρατάει πολύ λίγο, έτσι συνέβει και σε μένα. Το μυαλό μου ακολούθησε τις απαιτήσεις της καρδιάς μου.Όσο και να ήθελα να το παίζω "μάγκας" τελικά σε αγάπησα, όσο δεν  έχω αγαπήσει άνθρωπο κανένα.Δεν μπορούσα να φέρω τον εγωισμό μου πάνω απο αυτή την αγάπη. Ήταν και είναι δυνατή και πάντα με νικάει. Στην αρχή νόμιζα πως με έκανε να λέω πράγματα που δεν εννοώ, ύστερα όμως κατάλαβα πόσο πραγματικά πολύ σε αγαπώ και λατρεύω να σε βλέπω χαρούμενη.Κατάλαβα πως ήσουν απο νωρίς σίγουρη για την αγάπη αυτή και έτσι μια εξαιρετική αίσθηση αυτοπεποίθησης και ισορροπίας με κατακλύζει κάθε στιγμή που σκέφτομαι την πρώτη φορά που δειλά δειλά μου είπες το Σ'αγαπώ. Κάθε επιπλοκή σε αυτές τις 2 λέξεις ήταν μια ευκαιρία να ωριμάσουμε και άλλο και να γευτούμε περισσότερη αγάπη. 

Είμαστε υπεύθυνα άτομα που ξέρουμε να φροντίζουμε για μας πολύ καλύτερα αν κάποιοι άλλοι φρόντιζαν για μάς. Δεν ακούω την λέξη ρουτίνα ποτέ δίπλα σου ούτε έχω και την πολυτέλεια να βαρεθώ. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που σε έχω και δεν μου έχει τύχει ξανά τέτοιο διαμάντι. Ο Θεόςνα μας έχει πάντα καλά.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ΜαζίWhere stories live. Discover now