Twin Flames

8 0 0
                                    

Μου έχεις συμπεριφερθεί καλύτερα απο τον καθένα και δεν κάνω πλάκα. Δέν έχουν χαρακτήρα ψυχούλα μου όλα αυτά τα ατομάκια, είναι μόρια μικρότερα απο τις φυσαλίδες άνθρακα, απλώς να ξέρεις υπάρχουν στην γή για να γεμίζουν τον χώρο με τις αναπνοές τους. Εγώ εσένα βλέπω, εσένα θέλω. Η παρουσία σου με τιμά και δεν μου αρκεί το πόσο σε βλέπω. Ουυπς νομίζω πως είμαι πάλι ερωτευμένη. Σε εμπιστεύομαι, ελπίζω να με πιάσεις όταν πέφτω. Μαζί σου είμαι δυνατή. 

Τα ονειρά μου δίπλα σου αποκτούν υπόσταση και ουσία πέρα απο τον ιδεατό κόσμο. Εσύ ήσουν το μεγαλύτερο μου όνειρο και ο άνθρωπος που έψαχνα 2 δεκαετίες τώρα, ίσως και πριν γεννηθώ  ποιος ξέρει; Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε και εσύ ήσουν και θα είσαι ποτέ. Πάλεψα και παλεύω κάθε μέρα για να έχω εσένα και την ζεστασία σου δίπλα μου να μου χαιδεύουν τα μαλλιά , μονάχα για να ανακαλύψω πως και εσύ θές να είσαι δίπλα μου και αγωνιζόμαστε μαζί κάθε μέρα. Εκτιμάμε η μία την άλλη με χαρά.

Σου είπα πως τα 20 γεννεθλιά μου είναι τα πιο όμορφα μαζί σου , μα και η υπόλοιπη ζωή μου δίπλα σου. Δύδιμη φλόγα. Ξέρω ότι είσαι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που μου έτυχε και φυσικά εκτιμώ το διαμάντι που έχω δίπλα μου. Τον ανθρωπό μου. Σ'αγαπώ βρε <3

ΜαζίWhere stories live. Discover now