Για ποιόν ;

5 0 0
                                    


Μαμά δεν ξέρω ! Αρκετά ! Αρκετά ... Τίποτα δεν τους αρκεί ! Θέλουν να γνωρίζουν τον εαυτό σου πρίν και καλύτερα απο σένα. Γονείς ; Όχι μονο αυτοί Χαχά ! Ελα που όχι ! 

Όλη η κοινωνία σε γλύφει με τα άγριά της μάτια και με την ερώτηση "γιατί". Ποιός είσαι εσύ ; Τι κάνεις ; Τι ψάχνεις ; Και ενώ έχεις μια τέλεια εικόνα στο μυαλό σου αυτές οι ερωτήσεις οι τόσο νωχελικά και βαρετά ερωτημένες εκτός του ότι δεν πέρνουν απάντηση, σου καταστρέφουν και αυτή την τέλεια πλασμένη εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου.

Με λένε Λυδία και έχω βρεἰ την αγάπη. Έχω αγαπηθεί τόσο πολύ και βαθειά που όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η "πατέντα της επιτυχίας μου". 

Κοιτάζω τον λογαριασμό μου στο instagram και μου φαίνεται άδειος. Κάθε ταλέντο μου υποδεέστερο κάθε προσπάθειά μου να περάσω μυνήματα κάπου θολώνει. Μια κοπέλα με ξέρει και ξέρει σε όλα να δίνει λόγια και να τα διαβάζει. Επικοινωνία χωρίς λόγια. Ας κλαψουρίζω εγώ πως δεν είμαι καλή σε τίποτα.Εκείνη πίστεψε σε μένα πρίν απο όλους. Αυτήν αγαπώ.

"Ποιός είσαι εσύ"  ; Πφφ Τι λές ρε φίλε ; Τι ερώτηση είναι αυτή δηλαδή  ;  Γεννήθηκα, είμαι χρόνια στην γή, αναπνέω, ζώ και έχω τα ίδια δικαιώματα με σένα αλλά και υποχρεώσεις.

Μην προσπαθείς να με μάθεις, θα σου ανοιχτώ μόνο αν θελήσω

και ο Θεός να είσαι , μην προσπαθείς. 

Δεν θέλω κόπο θέλω τρόπο.

Δεν είμαι για όλους.

ΜαζίΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα