Πάρτ 16

5 0 0
                                    

Και το ξέρω πως μου δίνεις τα πάντα μα έγω πάντα διψάω όπως με αυτόν τον χυμό ανανά, όπως εσύ πάντα θέλεις νέα πάρτ στο βιβλίο αυτό. Αυτή η αγάπη όσο πάει δεν γίνεται νεότερη όμορφο πλάσμα. Θέλω να σε βλέπω να γελάς, να έχεις ό,τι καλύτερο και να σου γράφω μουσικές συμφωνίες.

Τόσος κόσμος κάνει λόγο για την αγάπη λες και ξέρει μα δεν ξέρουν πως αισθάνομαι εγώ για σένα.Όταν  μου δίνεις το χέρι σου όλα είναι δυνατά, όταν με εμπιστεύεσαι. Πάντα θα σε κρατώ εγώ. Ποτέ δεν χάσαμε την ελπίδα και το χιούμορ μας. Τα μάτια της μάνας σου χαρούμενα και γλυκά μου θυμίζουν πόσο με συμπαθεί. Είμαι καλός άνθρωπος ; εσύ ; Τολμώ να πώ λάθη έχουμε κάνει. Δεν είμαστε φτιαγμένες απο τελειότητα αλλά κάθε ατέλεια μας κάνει τέλειες. Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος για μένα εγώ αυτό ξέρω.

Πάντα είσαι εκεί όταν σε χρειάζομαι. Όσοι μου στέρησαν το γέλιο εσύ το πήρες και μου το έδωσες πίσω σαν το πιο πολύτιμο δώρο στον κόσμο. Μερικές φορές απορώ αν είσαι απο κάποιον άλλο κόσμο, νεράιδα , γοργόνα, βασίλισσα. Προσπαθώ να εκφραστώ μα εσύ με προλαβαίνεις, με αιφνιδιάζεις κάθε φορά και με φιλάς στα μάγουλα. Δεν έχω αισθανθεί ανετότερα δίπλα σε κανέναν άλλον. Δεν ξέρω πως το πετύχαμε αυτό καρδιά μου.

Αυτό το ανείπωτο μυστήριο ανάμεσά μας, αυτή την αγάπη.

ΜαζίWhere stories live. Discover now