Δυναμική και νεύρο

4 0 0
                                    

Δεν έχω όρεξη να μου την μπαίνουν. Τελευταία εκνευρίζομαι εύκολα, δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η πράξη. Άν μου κλέψεις 1 ή 1 εκατομμύριο το ίδιο βιασμένη αισθάνομαι.Αυτό που εσύ φτύνεις εγώ το μαζεύω. Όλοι έχουμε γονείς αλλά μερικών χύσανε παραπάνω αίμα. Οι δικοί μου και του μπελά που αγαπώ έτσι είναι έντιμοι ρε !

Πάω και δίνω ρέστα. Για το δίκιο μου ρε, αλλα δεν πειράζει εγώ είμαι εδώ για να βοηθάω εμένα και δεν θέλω σάλια, δεν με ψωνίζει κανείς φτηνά. Μόνο ένα πλάσμα λατρεύω που χθές μου είπε πως για να είναι ένα βιβλίο βιβλίο πρέπει να έχει τέλος. Σαν το σύκο για να είναι σύκο πρέπει να το φάς. Η κοπέλα αυτή θέλει να φάει αυτό το βιβλίο π γράφω. Είναι βιβλιοφάγος ρε παιδί μου και την λατρεύω. Άμα το τελειώσω θα γράψω και άλλα αγαπητή !

Η ζωή έχει πλάκα. Τώρα σκέφτομαι πως ναι ρε μου αρέσει να μου φέρονται σωστά γιατί και εγώ είμαι σωστή και αν δεν ήμουν πλήρωσα βαρύ τίμημα και έμαθα να μην ξαναπατήσω πόδι στην απέναντι όχθη, να γεύομαι μόνο τα μήλα του παραδείσου και γενικά να είμαι αυτή που είμαι και σ'όποιον αρέσω.

ΜαζίWhere stories live. Discover now