so what. i'll die, u'll die. idc

26 3 0
                                    

Přemýšlím, jak se má moje včerejší nečekaná návštěva. Neustále si její výraz přehrávám.
Nekonečný cyklus myšlenek se stále deformuje vzrůstajícím pocitem viny a obav. Stahuje se mi hrudník a těžce se mi dýchá. Cukají se mi nohy.
Neodbytný pocit potřeby se zvednout a jít souznít své tělo s tím jejím. Nebo se prostě jen omluvit. Dávám to vše za vinu své choré, masochistické mysli. Stále roste potřeba mít někoho u sebe. Na tváři se mi rozlil spíše ironický úsměv. Jeden den moje vlastní ruka ukončí život dvou mladých lidí a druhý toužím po harmonii dvou spojených lidských těl. Jediné, co mě drží v posteli, je právě ten pocit sžírající viny. Z jakéhosi temného koutu mé duše, se objevila myšlenka naprosto krajní a zoufalá. Objednat si šlapku. Tenhle krajní a zoufalý nápad se začal ze všeho přemýšlení stávat reálným a já začal přemýšlet, jak to udělat. Začalo to vypadat uskutečnitelně. Možně. Zádrhel spočíval v mé neznalosti. Když se seberu a najdu nějaký dům v rohu ulice, určitě to vyjde.
Bez dalších rozmluv s mým podvědomím, jsem se zvedl a vyrazil. Tušil jsem, kde to je. Několikrát mi o to místo oči zavadily. Stálo to daleko od všeho a jeho sálající růžová barva provokovala sama o sobě. Srdce o velikosti malého dítěte, které se vyjímalo nad vstupní branou, vypadalo absurdně.

Nesnesitelné pokušeníKde žijí příběhy. Začni objevovat