{Κεφ 41}

10.7K 1K 274
                                    

Κοιταζομασταν μεταξυ μας για μερικα λεπτα...Κανεις δεν ελεγε να μιλησει...Τοτε εκανα την ερωτηση που στριφοργυναγε στο μυαλο μου απο την ωρα που τους ειδα...

Ελπιδα:Αλεξ ποτε ηρθατε?

Ρωτησα προσπαθοντας να κρατησω την ψυχραιμια μου...

Τοτε εδειξε να νευριαζει λιγο...

ΑλεξωΤα παιδια ηρθαν πριν λιγα λεπτα..Εγω δεν εφυγα ποτε...

Ειπε και μας κοιταξε...Τοτε εγω δαγκωσα το κατω μου χειλος απο ντροπη...Δηλαδη μας ακουσε...Δεν το ηθελα αυτο...Δεν ηθελα να με κοιταει με αυτο το βλεμα απογοητευσης που με κοιταει τωρα..

Αλεξ:Ηταν να παω στο σπιτι μου και να συναντηθω εκει με τα παιδια αλλα σκεφτηκα πως λογικα δεν θα ηθελες να μεινεις μονη σου....Αλλα αποτι βλεπω ειχες παρεα..

Μου ειπε με λιγα νευρα..Τοτε με πλησιασε...Πρωτη φορα ειχε αυτο το βλεμα απεναντι μου...Ψυχρο...Γεματο απογοητευση....Θυμωμενο..

Αλεξ:Δεν το πιστευω...

Ειπε κοιτοντας με απο την κορυφη εως τα νυχια..

Αλεξ:Σημερα χασαμε τους γονεις μας..Μαθαμε ολη την αληθεια..Και εσυ δεν βρηκες τιποτα καλυτερο να κανεις απο το να πηδηχτεις με τον κολλητο μου?

Μου φωναξε με αποτελεσμα να γυρισουν να μας κοιταξουν και οι αλλοι δυο και ο Χρηστος που στεκοντουσαν απο πισω του πλεον ορθιοι...

Τοτε ενιωσα ενα δακρυ να κυλαει απο τα πρασινα ματια μου...Τον κοιταξα στα ματια και ενιωσα εναν δυνατο πονο στην καρδια μου...Πρωτη φορα μου φωναζει...Πρωτη φορα μεσα στα 16 χρονια που ζω..Και την ακαταλληλοτερη στιγμη..Τωρα που εφυγε ο μπαμπας και η μαμα...

Ελπιδα:Τ..τι?

Ρωτησα τραυλιζοντας...Δεν ηθελα να μαλωσουμε...Τον αγαπουσα οσο τιποτα αλλο στον κοσμο..δεν θα ηθελα να τον χασω...Θα καταπατουσα καθε ιχνος εγωισμου που μπορει να ειχα μονο και μονο για να ειμαστε αγαπημενοι..Οπως παλια..

Αυτος εδειξε να τσαντιζεται...

Αλεξ:Τι τι?ΤΥΡΙ..Τοσα χρονια..Οτι μαλακια και αν εκανες εγω ποτε δεν σου φωναζα...Και εσυ...Την ημερα που εφυγαν οι γονεις μας βρικες την ορεξη να πας να γαμηθεις?Δεν σε πιστευω...

Μου ειπε με απογοητευση...Τοτε θυμωσα λιγο και ειπα εκνευρισμενη...

Ελπιδα:ΟΡΙΣΤΕ?

Αλεξ:Αυτο που ακουσες..Και αποτι ακουσα σημερα δεν εχεις και την καλυτερη φημη στο σχολειο σου...Τοσα χρονια εγω καθομουν σε μια κωλοαποθηκη για να ζησει η μικρη μου αδερφη και οχι μια πουτανα που παει με τον εναν και με τον αλλον οπως εμαθα..

10 Simple Ways To Become A Badgirl Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα