5.

2.4K 91 3
                                    


Végre péntek! Eljött ez a nap is!😊 Miközben öltöztem, a telefonomból üvöltött a ,,That's my girl''. Bőrhez tapadó fekete ujjatlan, és fekete bőrszoknyát vettem fel (az ujjatlant betűrtem a szoknyába). Végül egy kockás inget terítettem magamra, és már kész is voltam. Lementem reggelizni. Anyu és apu már korán elment, így megint egyedül voltam. 5 perc alatt benyomtam a két melegszendvicsemet, majd felvettem a bakancsomat. Elégedetten vigyorogtam a tükörbe, és miután eleget mosolyogtam magamra, kiléptem a házból. Dávid mikor meglátott, elmosolyodott.
- Szia - köszöntünk egyszerre, egy ölelés kíséretében . Dávid egy rövid ujjúban, és egy farmerben volt. Meg kellett állapítanom, hogy iszonyat helyesen nézett ki, persze ezt nem mondtam ki hangosan. Megfogtuk egymás kezét, és elindultunk. Bedugtam a fülhallgatót, és 3 szám lejátszása után megérkeztünk a sulihoz. Miután felmentünk a terembe, előkészítettem a rajz cuccomat, és Dáviddal együtt bebandukoltam a terembe. A teremben már mindenki ott volt kivéve Krisztián, mert ő beteg. Az osztály 60%-a mappát tartott a kezében, amiben gondolom rajzok voltak. Vikivel beszéltem a moziról, majd egy kis idő múlva Bogi megszólalt.
- Ti ma mentek moziba? - tette fel a kérdést gúnyosan, mire válaszul bólintottunk.
- A Körök c. filmet fogjuk megnézni - ujjongott Viki.
- Aha... - rágózott tovább idegesen. - Szar film.
Összenéztem Vikivel. Most féltékeny, mert nem hívtuk meg, vagy mi? Láttam, hogy már nem tudja a lazaságot mutatni. Végtelenül szomorú volt.😕 Lelki-ismeretfurdalásom volt. De nagyon. Viki egyszer csak megszólalt.
- Bogi! - szólította meg a punk lányt. - Nem szeretnél velünk jönni?
Szerintem Vikivel ugyanúgy gondolkozunk... Bogi szeme felcsillant. Vadul bólogatni kezdett. Összemosolyogtunk a gót barátnőmmel. Most miért közösítsünk ki egy lányt? Hisz, nem ártott nekünk. Így megbeszéltük, hogy miután vége van az óráknak, hazamegyünk, és majd nálunk találkozunk. Csengetéskor belépett a rajz tanár(nő). Nagyon jó fej volt. Egész órán a többieknek a rajzait néztük. Az osztályunk nagy része nagyon-nagyon-nagyon szépen rajzolt. Szünetben a lányokkal kimentünk az udvarra. Eléggé szépen sütött a nap. Dávid a fiúkkal bandázott az udvar végén. Középen ő állt.😏

//

Délután 4 órakor...
Éppen számítógépeztem, amikor megszólalt a csengő. Leszaladtam a lépcsőn, és ajtót nyitottam a lányoknak. Mindketten talpig feketében volt (Viki: fekete ujjatlan+fekete rövidnadrág, Bogi: fekete haspóló+fekete szakadt farmer). Rajtam egy bőrhez tapadó fekete ujjatlan volt, és egy fekete szoknya, amire egy fekete köpenyszerűséget terítettem. Mindannyian talpig feketében voltunk. Nem beszéltük meg előre, hogy mit fogunk felvenni. Véletlenül lett így.
- Sziasztok! - köszöntem nekik.
- Szia! - viszonozták a köszönést.
- Flóra! Nézd már milyen szép sminkje van Boginak - mutogatott Viki a punk lány arcára. Fekete füstös smink, és vörös rúzs volt rajta. Gót barátnőmnek meg a szokásos smink. Hófehér arca, most még fehérebb volt. Úgy nézett ki, mint egy vámpír. Rajtam pedig a szokásos szolid smink volt. Szemceruza (vízvonalra), szempillaspirál, és szájfény.
- Szerintem indulhatunk - nézett az órájára Viki. Az esti vetítésre foglaltunk jegyet (ma Boginak is foglaltunk), hogy még ijesztőbb legyen. Így hát 16:05- kor elindultunk.

Hey!
Csak a hétköznapokat fogom leírni. A hétvégéket nem. :(
Puszi!😘

Barátságból szerelemWhere stories live. Discover now