new year.

568 71 6
                                    

Seděl jsem před velkým oknem a pozoroval to barevné nebe, byl Nový rok, ale já neměl chuť ani náladu ho slavit. Jediné nad čím jsem dokázal posledních pár dní přemýšlet byla Beth. Nevěděl jsem co s ní je, jestli je v pořádku, nevěděl jsem nic. Neodpovídala ani na hovory ani na zprávy. Byl jsem z toho zoufalý a netušil co jsem měl dělat.

Tak strašně moc jsem Beth miloval, nikdy předtím to takové nebylo. Chtěl jsem jí mít u sebe, chtěl jsem se o ní starat, chtěl jsem jí říkat všechna ta zamilovaná slova, chtěl jsem aby byla šťastná a spokojená, usměvavá, chtěl jsem aby zapomněla na všechny ty ošklivé věci co se jí staly. Chtěl jsem aby mě měla tak ráda jako mám já rád jí. Doufal jsem, že jí snad jednou přesvědčím a ukážu jí jak vypadá opravdová láska bez trápení a bolesti. V životě bych Elizabeth neublížil, nedokázal bych to.

Už jsem se ani nepokoušel o to jí volat, věděl jsem, že mi to nezvedne a proto jsem radši napsal další zprávu. Popřál jsem jí šťastný nový rok a telefon odložil vedle sebe. Odpověď jsem nečekal - žádná nepřišla. 

S bolavým srdcem jsem se vydal do svojí ložnice, byl jsem tu úplně sám a usoudil jsem, že nejlepším řešením bude postel.

Elizabeth

"Šťastný nový rok." pousmál se můj táta se sklenkou vína v ruce a přiťukl si napřed s mámou a pak se mnou. Pila jsem jen nějaký džus, rodiče by mi nedovolily alkohol - ne po tom co se stalo.

"Asi půjdu k sobě nahoru." zamumala jsem směrem k nim a položila mojí skleničky na stůl.

"Děje se něco?" zeptala se máma a já jen zakroutila hlavou. Neměla jsem na to jí to vysvětlovat. Nepochopila by to. "Dobře."

"Hezky se vyspi zlato." vydal ze sebe taťka a pousmál se.

"Jo, vy taky." vydechla jsem s neutrálním výrazem ve tváři a hned po tom šla do svého pokoje. 

Když jsem si sedla na postel a natahovala se pro telefon tak mi přišla další zpráva. Bylo mi jasné, že je to od Harryho.

'šťastný nový rok, doufám, že jsi v pořádku. Mám tě rád.    -Harry'

Od toho co Harry odjel uběhlo osm dní a já s ním nijak nekomunikovala, on se snažil. Volal mi a psal, ale já to ignorovala. Nedělalo mi to dobře, ale zkrátka jsem se s ním nechtěla bavit. Vlastně jsem se nebavila s nikým, rodičům jsem se snažila vyhýbat, byla jsem pořád zavřená v pokoji a nebo jsem chodila na večerní procházky s Andym.

A nebo jsem si ubližovala.

maybe she is different Kde žijí příběhy. Začni objevovat