-8-

2.5K 431 172
                                    

"Hazel, σήκω επιτέλους από το κρεβάτι." ακουγόταν η μαμά μου έξω από το δωμάτιο μου.

Ναι, ήταν Δευτέρα και θα γυρνούσα πίσω στο σχολείο. Και τώρα όλοι σκεφτεδτε: ΤΙ ΚΆΝΕΙ Η ΠΑΛΙΟΤΡΕΛΗ ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ ΕΝΏ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΆΤΣΕΙ ΣΠΊΤΙ;

Έχετε απόλυτο δίκιο. Η τρελή συμφωνεί μαζί σας, αλλά αποφάσισα να αλλάξω και θα προσπαθήσω αν και ξέρω ότι δεν θα πετύχω τίποτα. Επίσης ειμαι υπερβολικά αγχωμένη για την έκπληξη που είχε πει ο Matthew ότι μου ετοιμάζει. Εύχομαι να μην είναι κάτι καλό. Φοβάμαι ότι μπορεί να το πει σε όλο το σχολείο ή να με γελιοποιησει.

"Ρε Hazel, τελείωνε θα αργήσουμε." μπούκαρε στο δωμάτιο η μαμά μου.

Με κοίταξε από πάνω μέχρι και κάτω και άφησε έναν αναστεναγμό απογοήτευσης.

"Αφού είσαι έτοιμη τόση ώρα, γιατί δεν έρχεσαι έξω να τελειώνουμε;" με κοίταξε με μισό ματι.

"Καλημέρα και σ εσενα μαμά." ειρωνευτηκα.

"Καλημέρα αγάπη μου. Άντε παρε την Τσάντα σου τώρα και έλα να με συναντήσεις κάτω. Ο μπαμπάς περιμένει στο αμάξι." έφυγε κλείνοντας την πόρτα.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Φόρουσα ένα σκούρο μαυρο τζιν, λευκό κολλητό κορμάκι που μου είχε πάρει η μαμά μου και δεν είχα βάλει ποτέ. Μην φανταστείτε κάτι αποκαλυπτικό. Αφησα τα κάστανα μαλλιά μου κάτω, στο φυσικό τους και φυσικά δεν βαφτηκα.

Και τώρα πάω στοίχημα ότι σκέφτεστε: Για φυτό μια χαρα ντύνεται.

Απλά τώρα αποφασισα να αλλαξω και κάνω μια προσπάθεια. Δεν είναι ότι νιώθω αβολα με το σώμα μου, ποτέ δεν ένιωθα. Απλά δεν νιώθω άνετα με τον εαυτό μου. Ναι σας μπέρδεψα, το ξέρω.

Μου ήταν πάντα δύσκολο να κοινωνικοποιηθω και όταν ήρθε η Anne, προσπάθησε να με βοηθήσει. Ανοιχτηκα σε εκείνη. Ήταν το μόνο άτομο που αφηνα κοντά μου, κι όμως έπρεπε να φύγει. Ειχα και αλλα ατομα της παρεας της που με έκαναν παρέα, αλλά δεν τους ανοιγομουν. Υποθέτω ότι οι φιλίες δεν ειναι για εμενα. Λίγο καιρό πριν φύγει, άρχισαν να με κοροϊδεύουν ο Matthew με την παρεα του, χωρίς λόγο. Δεν της έλεγα κάτι για να μην την στεναχωρήσω. Αφού έφυγε ήμουν συντετριμμενη, αλλά εβαζα ένα χαρούμενο προσωπείο. Η κοροϊδία έγινε χειρότερη και πλέον κανείς δεν έκανε τίποτα και εγώ έγινα ο περίγελος του σχολείου.

Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποια είναι η Anne, ειναι-ήταν η κολλητή μου. Και αν αναρωτιέστε που βρίσκεται, θα πρέπει να περιμένετε.

10 things to do before death #READINT2017Where stories live. Discover now