Hoofdstuk 44

232 14 1
                                    

'Ronaldo, eigenlijk is dit best bijzonder', zeg ik. 'Wat?' vraagt Ronaldo nieuwsgierig. 'Ronaldo en Ruby, Sharon en Space', zeg ik glimlachend. Ik zie zijn groene ogen oplichten. 'Ja, inderdaad is het best cool dat onze namen dezelfde voorletter hebben als onze paarden'. Ik knik instemmend en zak tegen Ronald zijn schouder aan. Ik leg mijn hoofd op zijn gespierde schouder. 'Netflix?' vraagt Ronaldo. Ik maak een instemmend geluidje.

Urenlang kijken we samen Netflix. Het is etenstijd als we de serie af hebben. 'Pizza?' vraag ik. 'Ja, heb ik zin in'. Ronaldo staat op en rekt zich uit. Ik pak mijn iPhone en bestel twee pizza's. Hawaï en Salami.

Nadat we gegeten hebben, gaan we weer lekker lui op de bank zitten. 'Zullen we een film kijken via Netflix?' vraag ik. 'Best, welke?' vraagt Ronaldo. 'Liefde, horror, vriendschappen, familiedrama's of crimineel?' vraag ik. 'Doe maar'- hij denkt na en fronst -' liefde en crimineel?' 'Oké', zeg ik en zoek een liefdesfilm op die ook met criminelen te maken heeft. Als ik er uiteindelijk één heb gevonden, zet ik hem op bij het intro en zet hem stil. Ik sleep Ronaldo mee naar boven die protesterende geluiden maakt. Ik neem hem mee naar mijn kamer en duw hem in de kast. 'Zoek wat chille kleren op, een sportoutfit ofzo'. Ik hoor een protesterende grom uit de kast komen en lach in mezelf. Ik pak zelf mijn lichtgrijze joggingbroek en een rood croptop met een zwarte vest. 'Ik ga naar de douche', zeg ik en ik loop de kast uit, ga naar de douche en kleed me om.

Even later is Ronaldo ook omgekleed in een zwarte joggingbroek met een wit, wijd hemd erboven. We installeren onszelf op de bank nadat ik een deken heb gepakt. Ik ga rechts van Ronaldo zitten en trek mijn benen op. Mijn hoofd leg ik op zijn schouder en ik trek de deken over ons tweeën heen. We starten de film.

Pov Ronaldo

Slaperig zitten we beiden naar de film te staren. Haar hoofd ligt op mijn schouder en ik heb mijn arm om haar heen gelegd. Vertederd kijk ik op haar neer. Ze is zo schattig. Sharon heeft het door dat ik kijk, want ze kijkt omhoog naar me met pretlichtjes in haar felblauwe ogen. 'Zat jij te kijken?' vraagt ze ondeugend. Ik grijns. 'Mag toch wel?' vraag ik. 'Ja, hoor'. Ze legt haar hoofd weer op mijn schouder. Ik woel met mijn hand door haar pikzwarte haar. Ik voel me gelukkig bij haar, degene die me positief heeft veranderd. Positief tegenover haar, maar de mensen van school zullen niks merken. Als ik een meisje heb betekent niet meteen dat ik pussy ben.

Een halfuur later begint de film nogal saai te worden en is het al elf uur geweest. 'Zal ik de film afzetten?' vraag ik. Ik krijg geen antwoord en kijk naast me. Sharon ligt met haar hoofd nog steeds op mijn gespierde schouder. Ze heeft haar ogen dicht en haar mond hangt iets open. Zachtjes  en regelmatig  ademt ze en het is vertederend om te zien. 'Sharon..' Ik krijg nog steeds geen antwoord en ik kijk weer op de klok. Het is al laat. Snel denk ik na. Zal ik haar op bed leggen? Ik kan moeilijk in deze houding slapen. Ze kan wel in de kleren slapen die ze aanheeft en ik ga haar echt niet uitkleden. Dan bedenk ik dat ik in Sharons huis ben. Ik weet de weg hier niet eens. Alleen die naar haar kamer. Ik besluit om haar even comfortabel op de bank te leggen en dan boven te gaan kijken. Dikke scheit dat ik in andermans huis ben.

Voorzichtig pak ik haar bij haar hoofd en schouders beet en schuif langzaam naar links, zodat ze uiteindelijk op de bank komt te liggen. Ik schuif nog een kussen onder haar hoofd en als ik mezelf ervan verzekerd heb dat ze comfortabel ligt, begeef ik me naar boven.

Ik zie dat er nog een aantal badkamers zijn. Er zijn ook twee logeerkamers. De bedden zijn allen niet opgemaakt. Ik weet niet hoe je een bed moet opmaken, dus ga ik gewoon bij haar in bed slapen. Ik heb nog minder dan geen zin om op de bank te gaan slapen.

Ik loop weer naar beneden en ik zie dat Sharon nog steeds zoet slaapt. Ik schuif mijn rechterarm onder haar nek en de andere bij haar bovenbeen. Ik til haar op in bruidspose. Haar hoofd komt tegen mijn rechterschouder aan te liggen en ze knort, wat heel schattig klinkt. Glimlachend breng ik haar naar boven en als we bij het bed aankomen, laat ik haar er voorzichtig op zakken. Zodra ik haar heb neergelegd, rolt ze op haar linkerzij. Liefkozend kijk ik naar haar. Ik doe mijn hemd en sokken uit en kruip ook het bed in. Meteen trek ik de dekens tot aan mijn oren op, maar zorg wel dat Sharon ook nog wat heeft.

Ik schuif een zwart plukje haar voor haar ogen weg en geef haar een kusje op haar voorhoofd. 'Slaap lekker, schat'. Ik rol op mijn linkerschouder. Ik doe het bedlampje uit en binnen tien minuten val ik in een diepe slaap.
Deze keer een laat hoofdstukje, maar ik had gewoon echt even geen zin om te schrijven. Ik heb ook spierpijn in mijn armen en benen, want ik heb deze hele week stage gelopen bij een manege. Het was heel leuk om bij de paarden te zijn, afgezien van het feit dat Yco, Fjord, op mijn voet ging staan. Kan iedereen gebeuren. Nou ja, ik heb dus spierpijn omdat ik de hele dag loop en stallen uitmesten is ook gewoon kut. Moet ook  gebeuren.

Dat was de reden.

Jullie kunnen nog steeds vragen stellen voor de Q&A in de comments!

969 woorden

Horses and badboysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu