Hoofdstuk 7

388 25 7
                                    

Sam en Alex zijn bij me thuis, en we zitten in de jacuzzi. Ik heb een witte bikini, Sam een groene, en Alex ook een witte. Zij heeft er meerdere. 'Nu móét je het vertellen', zeg ik. 'Ja,' zegt Sam. 'Oké, ik zal beginnen', zegt Alex. 'Ook de date', zeg ik.

'Ik was dus bij me thuis. Ik had een jurkje aangedaan, en hij zou me op komen halen. Toen kwam hij in z'n zwarte Ferrari. Ik stapte in, en we hebben best wat gepraat. Toen leek het alsof we vrienden waren, en hij nooit een badboy is geweest. We aten in een vijf sterren restaurant. Het was super luxe. Daarna gingen we naar zijn huis'. Hier stopt ze even. Met open mond zit ik haar aan te staren en ik zie dat Sam hetzelfde doet. 'Hebben jullie het gedaan?' vraagt Sam.

Haar wangen worden rood. 'Ja', zegt ze met een klein stemmetje.

'Je bent gek?!' zeg ik ontsteld. 'Hij vroeg me daarna verkering, en ik zei ja', zegt Alex. 'Kind, hij gaat je dumpen op de meest pijnlijke manier, zodat Sharon toegeeft', zegt Sam. We kijken elkaar aan. Ik kijk weer naar Alex. 'Ik ben blij voor je, maar je bent echt gevaarlijk bezig', zeg ik. Alex zakt tegen me aan. 'Moet ik het dan uitmaken?' vraagt ze. Daar weet ik zo gauw geen antwoord op. 'Ik wil je alleen waarschuwen', zeg ik. 'Oké', zegt ze. Sam en ik kijken elkaar aan. We zuchten tegelijk.

Horses and badboysNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ