-SON-

3.5K 123 34
                                    

Merhabalar... 🙋🏼‍♀️
'Son' adlı bölüm ile karşınızdayız. Bitti arkadaşlar, kitabımız bitti. Bu kitaba başlamak için karar verdiğimiz günü hatırlıyorum, sonra kura çekişimizi, kitabımızda rm yoktu diye linç yediğimizi... Ve şuan, büyüdük. Bu kitaba başladığımız da 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisindeydik, yani altıncı sınıfa gidiyorduk. Şimdi ise onuncu sınıfa geçtik.

Bölümleri benim yazmamı kararlaştırmıştık evet ama bölümleri yazarken o kadar şey yaşadım o kadar sıkıldığım zamanlar oldu ki, özellikle de ailemden dolayı. Ailem derken yanlış anlaşılmasın, yazı yazdığım için kızdıkları yoktu fakat her cumartesi bilgisayarın başına geçip kağıttan bir şeyleri bilgisayara geçiren aynı zamanda da müzik dinleyen bir kızın ne yaptığını merak ediyorlardı doğal olarak. Ben ise hiçbir zaman söylemedim onlara wattpad'de bir kitap yazdığımızı. Onlar geldiğinde wattpad'i kapattım, başka odaya geçtim vs. Ama bir gün abim öğrendi.

Hem de çok yakın bir zamanda oldu, bölümleri düzenlerken. İlk başta vereceği tepkiyi bilmediğimden ne olacak, diye düşünmüştüm. Fakat abim beni şaşırtmadı tabii ki. Kızmadı, aksine tebrik etti, böyle bir cesareti gösterebildiğimiz için. Kendisi de yardım etti hatta, okudu bir kaç cümle ve ben yazdım. Aslında yazacak bir çok şey var fakat aklıma gelmiyor... Umarım bu kitap boyunca hep mutlu olmuşsunuzdur, umarım hiç birinizin kalbini kırmamışımdır. Bizimle buraya kadar geldiğiniz için, oylarınız ve yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler. Hakkınızı helal edin, gözlerinizi yordum buraya kadar :)

Kendinize çok iyi bakın, her zaman buralardayım, yazabilirsiniz.

@synpsklg

Sevgilerle Zeynep, namı diğer Min Jung 💜

Evet Diğer Adminlerin Düşüncelerine bakalım 😆

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Mj: Kızlar bugün bizim kitabımızı bitirmeyi planlıyorum, umarım planladığım gibi olur 🙏🏻 Her neysecikim 😂 sizden son bi istediğim var, kitap hakkında düşünceleriniz... Yani sonuçta kitap bizim ve neredeyse 2 sene oldu, bir sürü okunması ve oyu var, duygularınızı ve düşüncelerini ifade eden bi yazı yazmanızı istiyorum. Ben de yazacağım elbette ve 'Son' diye bir bölüm açıp oraya aktaracağım. Umarım anlatabildim, bekliyorum 💕 -Sefgüler Min Jung :)

Danbi: Yaa aslında bizim kitabımızı okuyunca büyüdüğümü gerçekten hissettim ilk başlarda çocukça duygular ile başlamış olup ardından olgun bir şekilde bitmesi beni duygulandırdı.

Birde geçen bizi tanıyın bölümüne yazdıklarımızı okudum açıkçası şu an bambaşka şeyleri sever oldum.

Bu kitap bizim küçük ve mutlu hayallerimizle dolu eğer bir daha o zaman gitseydim yine sizinle bu kitabı yazardım hikayelerimiz gayet samimi ve içten beni duygulandırıyor ve şuan ki okuma,oy,yorum sayısı beni gururlandırıyor ve tekrar şunu hatırlatıyor, biz gerçekten büyümüşüz Nochhim ekibi😢🥰

Sevgilerle Danbi 💜

Gerçekten de öyle bu kitap bizim üçümüzün küçükken başardığı tatlı bir başarı, bu kitap bizim küçüklüğümüz 😓

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Jiminİki: Hi guys!
My name is Jiminİki (Bts röportajlarda böyle tanıtırlar bilirsiniz)Kitap bitti vay be büyümüşüz cidden. Adminler arasından en büyük olarak (ne yani bende senden bir güncük küçüğüm, hıh 😑😂) kitap yazmaya karar verdiğimiz günü çok iyi hatırlıyorum. Banka oturmuş konuşuyorduk ve hayal et yazıyorduk. Ben V ile hayal et yazacaktım küçüklüğümün bir kanıtı da Big hit'e istediğimiz zaman gireceğimizi düşünüyordum. Bu yüzden değişik yorumlar almıştım çünkü bilmiyordum. Neyse sizi seviyorum kişisel hesabımda kitap yazmaya devam edeceğim.Kitabım; Yakışıklı Komşum PJM

(Bu arada kitabın kapağını sizin sevgili yazarınız Min Jung yaptı :) Hemen kendimi de katmasan olmaz 😂😂)

Okumak isterseniz okuyabilirsiniz. I love you guys!

@Lover_ofjimin

Sevgilerle Sabihanur, Namı diğer Jiminİki 💜

Bu arada bu ismin yani Jiminİki'nin özel bir hikayesi var bizim aramızda 😄

Tarih; 05.09.2019 15.50

Şu yan yazılar benim düşüncelerim😂

Allaha Emanet Olun!👋🏻👋🏻

Son kez yapalım bizim işaretimizi :)

#Nochhim #BTS♪

BTS İle Hayal Et! *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin