Chceš nás opustit

330 23 0
                                    

Peter musel odejít protože byl domluvený s Bellou. Když odešel máma se na nás podívala a poté řekla.

"Sam takže ty nás chceš opustit jo? Louis mi řekl váš plán."

"No chci, ale neni to protože bych vás chtěla opustit ale aby jsme se vídali s Louisem častěji."

"Já vás chápu jste mladý a chcete si užívata být spolu proto mi to nevadí. Nebudu vám v tom překážet takže jestli to chcete tak prosim." s úsměvem jsem šla za mamkou a obejmula jí.

"Děkuju jsi zlatá."

"Děkujem." usmál se Louis. Šli jsme ke mě do pokoje a začala jsem si balit mé oblečení a kosmetiku. Vše jsme dali do kufru Louisovýho auta a zůstali jsem ještě u mamky. Večer jsme se rozloučili s mamkou a vyjeli k Louisovi. Nevěděla jsem kde bydlí a tak jsem pozorovala cestu, kterou jsem jeli. Dojeli jsme před jeho dům, kde Louis zaparkoval auto. Vystoupili jsme s něj a šli ke kufru. Louis mi vyndal věci, chtěla jsem si je vzít ale Louis mi to nedovolil. Louis odemkl dům a vešli jsme do něj.

"Vítej doma." řekl Louis když za námi zavřel dveře. Objal mě ze zadu a vtiskl letmý polibek na mou tvář. Otočila jsem se na něj a než jsem se stačila vzpamatovat Louis přitiskl jeho rty na ty mé. Následovala jsem Louise do "naší" ložnice, kde položil věci ke skříni.

"Půlka skříně je tvá. Ráno jsem jí vyprázdnil aby jsi si měla kam dát věci."

"Dobře, děkuju."

"Nemáš za co děkovat. To bych spíš měl děkovat já tobě."

"A za co prosimtě?"

"Za vše, že jsi se mnou, nastěhovala jsi se ke mě a mnoho další."

"Za to děkovat nemusíš." přistoupila jsem k němu a obejmula ho a Louis mi zašeptal do ucha.

"Musim." usmáli jsem se na sebe a od Louise jsem obdržela další polibek.

"Cheš už jít spát?"

"Jo jsem po dnešku unavená."

"Tak se jdi vysprchovat první, koupelna je tady." ukázal na bílé dveře. Vzala jsem si věci a vešla do koupelny. Svlékla jsem si oblečení a vlezla do sprchy. Pustila jsem si vodu ale tak aby byla akorát. Vyšla jsem se sprchy a ručník obmotala okolo svého těla. Vyčistila jsem si zuby, převlíkla se do pyžama a šla zpět do naší ložnice.

"Můžeš jít." řekla jsem Louisovi a ten se zvedl a zašel do koupelny. Lehla jsem si do postele a čekala na Louise. O chvíli vyšel s koupelny, měl na sobě jen tryčko a černé boxerky. Přišel k posteli a lehl si na ní vedle mě.

Can't stop loveWhere stories live. Discover now