Bude to tak lehčí

294 19 1
                                    

Vešla jsem do obýváku a Louis tu ještě nebyl tak jsem mohla promyslet co mu řeknu. Ještě než přijel přihlásila jsem se na twitter abych dala vědět co hodlám udělat. Louis přijel domu a šel si za mnou sednout na sedačku a políbil mě. Dostala jsem posední polibek od Louise. Proč se tohle muselo stát zrovna mě. Louise opravdu miluju a nechci aby fanynky někomu ublížili. Radši ať trpím já než někdo jiný.

"Louisi musím ti něco říct."

"Tak povídej lásko."

"Říká se mi to těško ale já už dál nemůžu."

"Jak to myslíš?" přerušil mě Louis.

"Pořád jsem doma sama, myslela jsem si že budeme trávit víc času spolu ale mýlila jsem se. Jsi pořád s klukama."

"Teť budeme mít volno tři měsíce. Budeme spolu a jestli chceš můžeme odjéct někam na dovolenou."

"O to tady nejde Louisi já už takhle dál nemůžu. Všechno to na mě dopadlo, už to prostě nejde dál."

"Všechno to zpravím." Nic jsem neřikala, zvedla jsem se a šla do ložnice a začala si balit věci. Louis šel hned za mnou a přemlouval mě ať zůstanu. Bylo mi hrozně, tohle mu udělat ale bude to tak lepší. Musela jsem co nejdřív odejít jinak bych se zhroutila.

"Bude to tak lehčí věř mi, zapomeň na mě. Ahoj Louisi měj se hezky." Podívala jsem se na něj a bylo to poprví co jsem kdy vyděla Louise brečet. Proč mu musim takhle ubližovat a sobě taky.

"Prosim." Louisovi se zlomil hlas. Chytl mě za ruku a díval se mi do očí. Rychle jsem se mu vytrhla a odešla s domu. Byla jsem domluvena s Tomem že můžu jít k němu. V autě jsem začala brečet, když jsem se trochu vzpamatovala vyjela jsem k Tomovi. Stála jsem před domem a čekala až mi Tom přijde otevřít. Po chvíli Tom přišel.

"Takže jsi to udělala." jen jsem mu přikývla a spustili se mi znovu slzy. Tom si mě stáhl do náručí a já mu hlavu zabořila do hrudníku.

"Zůstaneš u mě než se s toho vzpamatuješ."

"Jsi moc hodný, děkuju." Zašli jsem dovnitř a šli do obýváku.

"Chceš něco udělat?"

"Ne děkuju. Spíš si půjdu dát sprchu a půjdu si lehnout."

"Dobře pojť ukážu ti tvůj pokoj." Ukázal mi pokoj a odešel zpátky do obýváku se slovy.

"Kdyby něco tak mě zavolej."

Co si myslíte o fanynkách?Vrátí se Sam k Louisovi nebo ne?Zajímal by mě váš názor dyštak koment by mě potěšil.Moc hezký čtení.

Can't stop loveNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ