Can't stop love

1.3K 33 1
                                    

Jmenuju se Samantha je mi 19 let, bydlím v Londýně s mamkou a bratrem Peterem, kterému je 21 let.

Od doby, co jsem vyšla ze školy začala jsem pracovat ve Starbucksu, kde pracuju se svým nejlepším kamarádem Tomem. Mé poslední prázdniny mě zaujala už dost známá  skupina jménem One Direction. Nemám žádného oblíbence, protože každý z nich má své kouzlo a každý je něčím vyjímečný.

Z posledních výplat jsem si začala šetřit na jejich koncert, který bude u nás už tento víkend. Moc se na něj těšim, že je uvidim naživo a doufám, že seženu nějaký ten autogram či fotku. Byl by to můj splněný sen.

Jako každý den jsem šla do práce, kde už na mě čekal Tom. Pozdravila jsem ho a Tom mi pozdrav opětoval. Šla jsem se převlíct do pracovního. Co obsahovalo zelené tričko, šedivé kalhoty a černou zástěru s mým jménem. Vyšla jsem a šla rovnou za Tomem.

"Ahoj." pozdravil mě znovu Tom.

"Ahoj." řekla jsem s úsměvem na tváři.

"Jak sis užila víkend?"

"Měla přiject teta ale nakonec jí do toho něco vlezlo a tak jsem skončila u televize a ty?"

"Dělal jsem ty poslední zkoušky na řidičák."

"A co jak si dopadl? Nenapínej."

"Udělal jsem to. Tak jestli chceš můžu tě dnes odvést domu."

"Gratuluju. To by jsi byl hodný." řekla jsem a Tomáš se na mě usmál.

"Dost vybavování na to máte čas po práci." přerušil nás šéf a my se začali věnovat práci. Končili jsme ve dvě a šli se převlíct do našeho oblečení. Před Starbucksem jsem čekala na Toma, který přišel chvíli po mě. Nastoupili jsme k Tomovi do auta a Tom pustil potichu rádio. Nastartoval a  vyjel k nám.

"Nechtěla bys jít někdy ven o víkendu aby si se nenudila."

"Jestli rodiče nebudou mít nic v plánu půjdu s tebou ven moc ráda."

"Ještě se dyštak domluvíme." Tom mi zastavil před domem, já mu poděkovala a pak jsme se rozloučili. Otevřela jsem dveře od domu a vešla jsem dovnitř.

"Už jsem doma." řekla jsem a sundala si mikinu kterou jsem pověsila na věšák. Potom jsem si sundala baleríny a dala je do botníku.

"Dnes nějak brzo." řekla mamka když jsem přišla za ní do kuchyně.

"Tom udělal řidičák tak se nabídl, že mě odveze domu."

"Tak to jo."

"Chceš s něčím pomoc?"

"Ne děkuju. Už to mám, skoč prosimtě pro Petera." Došla jsem k dveřím od jeho pokoje a zaťukala.

"Už je jídlo tak se pojď najíst."

"Už jdu." ozvalo se za dveřma. Já odešla zpátky do kuchyně a máma už dávala talíře s jídlem na stůl. Sedli jsme si ke stolu a přišel Peter. Když jsme dojedli pomohla jsem mámě s nádobím. Peter se zvedl a odešel do pokoje. Za chvíli přišel a oznámil nám, že jde ven. Máma jen přikývla a Peter odešel. Naskládali jsem nádobí do myčky a bavili jsme se o dnešnim dni, co se dnes stalo a co bude zítra.

Večer jsme si pustili nějaký film a v půlce filmu se k nám přidal Peter, který přišel domu. Jelikož ten film už viděl řikal nám co bude následovat. S mámou jsme ho okřikovali a Peter se smíchem pokračoval dál. Po pár minutách ho to přestalo bavit a v mlčenlivosti dál sledoval film. Když film skončil popřála jsem mámě a Peterovi  dobrou noc a odešla do svého pokoje. Šla jsem se vysprchovat, vyčistila si zuby, oblíkla jsem si pyžamo a šla spát.

Can't stop loveWhere stories live. Discover now