Nejde to

303 20 0
                                    

S pokoje jsem měla přístup rovnou do koupelny. Využila jsem toho a šla rovnou do koupelny. Doufala jse že mě sprcha přiměje na všechno zapomenout. Moc to nepomohlo ale cítila jsem se uvolněná né úplně ale aspoň něco. Musím se vzpamatovat zítra jdu dopráce nesmí poznat že se něco děje.

Po práci

Vyšla jsem se Starsbucku a zastavila se když jsem zahlídla Louise. Stál opřený o auto teda do té doby než si mě všiml. Rozešel se ke mě a já zrychlila k mému autu. Nestačila jsem nastoupit do auta a Louis mě chytl za ruku.

"Louisi pusť mě." dívala jsem se na naše ruce.

"Nepustim dokavať mi neřekneš proč jsi odešla a vrátíš se zpátky ke mě."

"Už jsem ti to říkala. Už se nevrátim musíme začít žít život každý zvlášť. Věř mi bude to tak lepší."

"Sam nebude. Nemůžu bez tebe být ani minutu pořád na tebe myslím. Prosim zapomeň na vše co se stalo a vrať se zpátky."

"I kdybych chtěla tak nemůžu." vytrhla jsem se mu se sevření a šla do auta. Vyjela jsem k Tomovi. Louis tam stále stál a díval se na mě jak odjíždim. Než jsem přijela domu přišla mi zpráva tak jsem jí otevřela.

"Řekni mi proč to nejde a pokusím se vše napravit." Rozmýšlela jsem se co mu mám napsat.

"Neuděláš s tim nic jedině že umíš poroučet citům."

"Jak to myslíš? Já tě stále miluju a jen tak nepřestanu a vím že ty ke mě taky něco cítíš." přečetla jsem si zprávu a spustili se mi slzy. Musim mu lhát protože nechci aby fanynky něco udělali a my za to trpěli. Vím že takhle trpíme dosta ale pořád lepší než by jsme o někoho měli přijít.

"Chodím s Tomem." další odpověť už nepřišla. Hlavně ať ho něco nenapadne a něco neudělá. Až přijdu musím vše říct Tomovi snad mi pomůže. Doma mi přišla zpráva a já myslela že je od Louise ale mýlila jsem se. Byla od další bláznivý fanynky.

"Myslíš, že nevíme o tobě nic. Tak to jsi  na velkým omylu. Myslíš si že sis pomohla když ses rozešla s Louisem ale to neni vůbec pravda. Jseš nám pořád v cestě. Udělej s tím něco nebo se něco stane."  Při této zprávě jsem dostala strach. Opravdu jsou něco takového schopný? Udělaj něco nebo jen vyhrožujou? Radši nic pokoušet nebudu, ale co mám dělat?

Tato zprávy mi chodili celý výkend, už to  dál nevydržím, musím něco udělat. Těma zprávama mě uplně ničili, bála jsem se vyjít s domu. Každý den jsem volala mámě a bráchovi zda jim něco neni. Přemýšlela jsem co mám udělat ale z mého přemýšlení mě vyrušil mobil. Podívala jsem se na displej a viděla "Zayn". Nechtěla jsem mu to zvedat ale když zvonění nepřestávalo tak sem mu hovor zvedla.

Can't stop loveDove le storie prendono vita. Scoprilo ora