Ten Louis?

456 27 0
                                    

Probudila jsem se dřív než budík a tak jsem využila čas a šla se osprchovat, vyčistila si zuby a nalíčila se. Vybrala jsem si nějaké oblečení a šla se nasnídat, protože jsem to dnes stíhala. Uklidila jsem po sobě hrnek a šla před dům. Venku už stál Tom a já nastoupila k němu do auta. Tom vyjel ke Starsbucku.

"Ahoj." pozdravil mě Tom.

"Ahoj."

"Tak jaké to bylo teda včéra?" zeptal se mě a usmál se.

"No ráno přišel do práce Louis. Když jsem ho poznala trošku jsem přestala vnímat a tak holky poslali mě ať ho jdu obsloužit protože oni se styděli. Šla jsem ho obsloužit a bavili jsme se teda jen o jeho obědnávce ale bavili! Potom zaplatil, věnoval mi jeden s jeho úsměvů a odešel. Vis jak dlouho tohle budu vstřebávat?"

"Počkej ten Louis s tý kapely jak posloucháš?"

"Ano ten."odpověděla jsem s velkým úsměvem.

"Dovedu si tě představit jak si byla štastná. Měla jsi prostě štěstí. To mě se nepovede třeba že by k nám přišla Katy Perry."

"To jsem taky byla a pořád jsem. Neboj třeba jednou přijde." Dojeli jsme před Starsbuck a Tom zaparkoval. Celý den jsem mu básnila o Louisovi teda do tý chvíle než mu to začalo líst na nervy. Tak jsem radči přestala. Po práci mě Tom zas obvezl domu, rozloučili jsme se a on odjel.

Can't stop loveWhere stories live. Discover now