shawn

350 63 38
                                    

merhaba taylor?

bu sen gittikten sonra hissettiklerimi yazdığım bir yazı değil. ya da mezarının üzerine koyulacak, belki mezar görevlisi tarafından bulunacak, belki de rüzgarın savuracağı bir mektup da değil.

ya da saydıklarımdır, her neyse.

o gün, tam on sekizimize basmıştık. bir bara gidip ilk defa alkol almış ve sarhoş olmuştuk. daha sonra sahil kenarına gitmiştik. çubuk bir sopayla 'T♡S' yazmıştık kumların üzerine, boş bulduğumuz her yere yazdığımız gibi. dalgaların kumlara yazdığımız yazının üzerine geleceğini ve yazıyı yok edeceğini, aşkımızın ölümsüz olamayacağını unutmuştuk. tüm gece dans etmiştik. her zaman yaptığım şeyi yapmış, seni izlemiştim.

tanrı şahidim olsun ki, ne sen, ne de anılarımız tek bir saniye olsun aklımdan çıkmadı. nasıl çıkabilirdi ki zaten, ayrıldığımızda kestirdiğin kısa sarı saçların gözlerimi kapattığım her an gözümün önüne gelirken?

yalan söylemeyeceğim alison. senden sonra denedim, çok kız denedim. ama hepsinde seni aradığımı fark ettim. yumuşak saçlarını, okyanus kadar derin bakan gözlerini, her zaman elimde olan ellerini. onlara dokunmak cansız bir mankene dokunmaktan farklı değildi.

ellerimi sarı, parlak saçlarında gezdirirdim. uyurken seni izlerdim, bazen adımı sayıklardın hatta. gülümserdim. düzenli nefeslerini dinlerken kokunu içime çekerdim. çok, çok severdim çünkü.

sonra gittin.

o kızı öptüğüm için üzgünüm tay. sana dokunurken ki gibi kalbim hızlanmamış, ellerim terlememişti. sen ahududu ve kehribar karışımı gibi kokardın, o ise ağır bir parfüm kokuyordu.

seni annemden daha çok sevmiştim. babam öldüğünde sana 'herkes mi gider?' demiştim, ben gitmem demiştin. ama sen de gittin.

unutma ki sen ayın altında olsan bile güneş parlamayı durdurmaz, başka bir yerlerde hala ışık saçmaya devam eder. güneşinin başkalarını aydınlattığını görmek işkenceydi.

seninle olmak, bir bisikletle yokuş aşağı inmek gibiydi. beni bıraktığında, yokuş çıkıyordum. ve ayağım kaydı Alison. yokuş aşağı yuvarlandım, yokuşu tekrar çıkmak zorundayım.

sen bana sevdiceğim derdin, bense sana sevgilim derdim. çünkü, sevmiştim. kalbimin tamamıyla.

seni hissetmeyi o kadar özledim ki... ama özlem pek uzun sürmeyecek sanırım.

vakit daralıyor sevgilim, yanına gelmeme çok az kaldı.

sadece bizi hisset, yanına geldiğimde sana sımsıkı sarılacağım.

seni kalbimin tamamıyla sevmiştim taylor alison swift.

sevgilerle,
shawn

touching the stars | mendes [tamamlandı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin