Prolog

31 3 0
                                    

Stále jsem tam stála jako solný sloup. Jedna moje část tomu chtěla uvěřit a skočit jí do náruče, ta druhá se potřebovala schoulit do klubíčka a pořádně vyplakat ty slzy, které k ní přicházely. Třetí část mě přesvědčovala, ať jí vmetu do tváře všechnu tu bolest, kterou mi způsobila, a čtvrtá tomu jednoduše nechtěla uvěřit.

Uvnitř mě urputně sváděly válku dvě strany, každá z nich ale měla jiný nápad. Zatím jsem to dokázala potlačit. Ale i mé city se slily do jednoho velkého chumlu. Nevěděla jsem, komu mám věřit. Stála tady přede mnou, dívka z masa a kostí. Stále jsem poznávala ty její nepřehlédnutelné jiskřičky v očích a i její vlasy, které měly stejnou ohnivou barvu jako jejich majitelka povahu, ale přece se na ní něco lišilo.

Lidé se přece nemůžou jen tak vtělit do nikoho jiného. To nemůže být možné. Rozhodně ne.

Ach, Lily, ale ty jsi na takovéhle věci nevěřila, ale i přes to se teď nacházíš přede mnou. Máš snad splnit nějaké poslání, které jsi nestihla? Ale není možné, aby ses tady objevila. V něčem se ta dívka od tebe liší. Znám jen jedinou možnost, jak zjistit, jestli si to ty.

„Lily, co tady děláš?" hlesla jsem potichu směrem k té dívce.

Hodila po mně nechápavý pohled. Natáhla jsem k té dívce bez vyzvání ruku a ona ji uchopila. Při jejím doteku se ke mně donesla tvá vůně i tvůj tichý smích. Musíš to být ty. Cítím tě.

Dívka se usmála a odhrnula si zrzavé vlasy z čela. „Promiň, žádnou Lily neznám. Jmenuji se April Andrewsová, ráda tě poznávám, Clary Middletonová. Před pár týdny jsem se probudila z hlubokého kómatu." Ztuhla jsem na místě. Když mě nezná, jak může znát mé jméno?

Ahoj! 😄

Tímto okamžikem spatřil světlo světa druhý díl Turn back time. Snad se vám bude líbit. 😘

Za nádherné covery k oběma dílům moc děkuji _Will-y_. 😍

✴Peti✴

OPRAVENO: 09.03. 2019

Turn Back Time 2Where stories live. Discover now