21 - opdaget!

136 2 0
                                    

Det eneste de på det tidspunkt ikke havde set, var at man kunne se Amanda i vinduet. Hvad vil der nu ske? Vil fansene lægge mærke til det?

Amandas synsvinkel
Marcus og Martinus er taget til København nu :( Jeg har aftalt med Marcus, at vi skal være sammen hver dag alligevel og d. 8. april skal vi shoppe i København. Det skal nok blive hyggeligt! Jeg tager noget tøj på:

 Det skal nok blive hyggeligt! Jeg tager noget tøj på:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jeg går derefter ned og spiser morgenmad. Jeg laver en smoothie. Da jeg kommer op på værelset igen, kigger jeg for første gang i dag på min telefon. Den er slukket helt? Det har jeg da ikke gjort. Jeg får med besvær tændt den igen, selvom det godt nok tog noget tid! Jeg kigger på min låseskærm, på den kan jeg rulle nedad, og nedad, og nedad. Og lidt mere nedad. Wth is going on? Jeg går ind på instagram. Jeg kigger på Marcus og Martinus' billede. MAN KAN JO SE MIG I BAGGRUNDEN?! Fansene er gået totalt amok i kommentaren. Og nu har de fundet min profil! Og at Marcus' private profil følger mig. Stalkere, ærligt. Jeg beslutter mig for at ringe til Marcus. Han tager den med det samme.

Mia: FANSENEHARFUNDETMININSTAGRAMOGMANKANSEMIGIBAGGRUNDENPÅJERESBILLEDE
Mac: øøøh hvad?
Mia: huh, jeg øhm nej i lagde et billede op i går, og på det billede kan man se mig i baggrunden. Nu har jeres fans fundet min instagram, og de kan se at din private følger den!
Mac: shit
Mia: ja
Mac: jeg spørger lige far, okay?
Mia: øhm ja
*Marcus snakker med sin far om det*
Mac: Mia, har du lyst til, at Martinus og jeg skriver, at du er vores veninde?
Mia: det går nok, det må i gerne
Mac: okay, kan vi være sammen senere i dag?
Mia: ja! Klokken 15? Så laver jeg kage
Mac: det er i orden ;)
{Samtale slut}

Så nu skal jeg altså også have lavet en kage. Det skal være en meget dansk kage! En brunsviger. Den er dansk. Den vil jeg lave.

Jeg finder en opskrift og begynder at lave den. Da jeg kommer til at skulle putte sukker-tingen ovenpå kagen brænder jeg mig på det. Det gør freaking naller niller nuller. Jeg giver et lille skrig fra mig, men resten af familien er ude for at handle, så de kommer jo ikke bare lige farende. Og så alligevel. De kommer i hvert fald hjem nu. Og Gustav kommer farende ind af døren, fordi han skal på toilet. Så altså lidt alligevel ;))
Jeg fortæller dem, at Marcus kommer klokken 15. Klokken er 13 nu.

En notifikation popper op på min mobil. *Marcusandmartinus har tagget dig i et opslag*. Jeg går ind og tjekker det. De skriver bare det vi aftalte, det med at jeg var en veninde ;) Så det er jo fint. Jeg slår notifikationer fra, så min telefon ikke fryser haha. Det fortalte Mac jo, at deres gjorde. Jeg laver kagen færdig, nu skal den bare køle lidt af. Jeg håber da, at den bliver god haha. Men kommer Macs familie også? Jeg spørger ham lige.

Marcus' familie kommer ikke, så det er kun ham. Men Marcus og jeg kan jo ikke spise sådan en stor kage, hahaha.

536 ord - 17/4-17

More than friends?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin