30 - shoppetur pt 1

107 1 2
                                    

"Øhm mor og far." De kigger begge på mig. "Det er sådan at øhm, jo ja, Marcus og jeg er blevet kærester!" De udveksler blikke.

Jeg kan ikke helt tyde dem. Til sidst siger mor: "Tilykke min skat! I er også søde sammen" og min far nikker sig enig. Jeg tror, de mente det. De lød i hvert fald overbevisende. Mor spørger, om Marcus' familie ikke ville spise med i morgen, og Marcus svarede, at han ville prøve at spørge.

Da vi er færdige med at spise, smutter Marcus og jeg op på værelset. Marcus kigger på mig med et lusket blik. Og jeg ved godt, hvad det blik betyder. Han vil kilde mig. Men inden jeg når at reagere, er han over mig. Som en, en kildende øh bi. Ja, en kildende bi.
Jeg skriger op, og Marcus kogger overrasket på mig. Jaja, piger kan skrive højt, wuhuu.

Vi laver egentlig ikke så meget i løbet af aftenen. Da vi skal sove ved 23-tiden, kan vi selvfølgelig ikke. Vi ender med at falde i søvn klokken 24.

Jeg åbner stille mine øjne. Marcus fistrer rundt på værelset, og han har allerede rullet gardinet op, så solen skinner mig lige i øjnene. Superr! Jeg sætter mig op i sengen, og ser, at Marcus har lagt alt mit tøj ud på gulvet. "Jeg ville finde noget tøj til dig!" siger han med et smil. "Okay, og du synes alt mit tøj er grimt, så du valgte at lægge det hele ud på gulvet?" spørger jeg med et grin. Han nikker, men kan selv godt se, hvor dumt det er, så vi flækker af grin.

Vi smutter nedenunder. Klokken er 10.30. Vi tager nok ud at shoppe efter frokost, i guess. Vejret er pisse godt - igen igen - så vi aftaler at tage badetøj med. Marcus havde heldigvis pakket noget. Vi spiser noget morgenmad, super interessant ;)

Vi går ovenpå igen. Jeg skal i bad, men det skal Marcus også. Okay vi skal ikke gå i bad sammen! Jeg låser derfor døren. Jeg skynder mig at tage et bad, så Marcus ikke finder på en eller anden dum løsning. Men da jeg kommer ud af badet, kan jeg høre låsen siger en lyd. Derefter siger den klik, Marcus har låst døren op.. Jeg skynder mig at tage håndklædet om livet. Jeg slår ham blidt, og går ud af værelset. Han er for mærkelig!

Vi smutter ud til busstoppestedet. Klokken er omkring 13. Vi tager bussen til København. Der skal vi shoppe. Bagefter tager vi tilbage til Roskilde strand, hvor begges familier kommer. Så skal vi spise aftensmad der.

436 ord - 12/5 2017
Sry, for kort kapitel :(

More than friends?Where stories live. Discover now