23 - far-datter dag

115 2 4
                                    

TUSIND TAAAK! I får et kapitel allerede i dag, som tak for FREAKING 1K!!! Jeg er virkelig glad, tak tak tak allesammen. Jeg arbejder på et langt kapitel, men kunne i tænke jer et maraton? <3
Vi hygger os resten af aftenen med film og mine smukke popcorn.

Jeg vågner op. Det er onsdag.

På lørdag skal Marcus og jeg shoppe. Jeg tror jeg gentager mig selv ret meget, det glæder jeg mig åbenbart til. Altså det skal da nok blive hyggeligt, men hvorfor glæder jeg mig sådan. JO! Jeg havde nær glemt det, for vi skal jo på stranden efter vi har shoppet! Og der, det skal jeg spørge ham om det vigtigste for mig lige nu. Kærester. Hvorfor er det så pisse svært. Okay det irriterer mig, jeg står bare op.

Jeg går nedenunder og spiser kogle chocopops med mælk på. Lækkert. Eller noget. Ejjj jeg er så sur i dag. Man er vel teenager. Jeg kan mærke, at der skal ske noget i dag, ellers bliver jeg jo helt syg.

Min far og jeg skal handle i dag. Det er ellers sjældent min far handler, og rigtig sjældent at jeg er med. Så det må vel være rekord. Jeg tror, at sidst jeg var med min far, var jeg nok fem haha.
Nok om det.
Ej det lyder ligesom i en eller anden disney ting
Wow
Jaer
Jeg stopper nu ;))

Min far og jeg tuller lidt rundt i Brugsen. Han kunne bare se på mig, at jeg skulle ud. Altså da jeg sad og surmulede derhjemme.
Det er så keeeeedeligt det her! Min far skal bare have nogle æg og noget mælk. Hmm. Mor, Julie og Gustav er ikke hjemme? Min far og jeg er hjemme alene til frokost. Så skal vi have noget godt mad!
De andre i familien er meget sådan ... Sunde. Men ja.
Jeg nakker en pakke bacon og noget rugbrød. Jeg fortæller det til min far.
Vi vil lave æggekage. Altså en, der skal i ovnen :P

Min far nu ikke altid så slem alligevel, haha.

Jeg er igang med at piske noget æg og mælk sammen. Jeg putter lidt krydderier i. Jeg finder en bageplade-ting og putter æggemassen i. Afsted i ovnen med den. Jeg steger noget bacon. Masser af bacon ;)

Hvis nu mor skulle komme hjem, så har jeg for en sikkerhedsskyld skåret noget agurk og tomat. Så ligner det, at vi også spiser det. Faktisk at vi har spist en masse af det. For der er kun et par skiver af hver på to store tallerkener. Så nu kan mor da også bare komme hjem, haha.

Æggekage har vokset sig reeeeet stor. Ret meget stor faktisk. Nå, vi må spise, det vi kan.

Æggekagen er faldet lidt ned nu. Altså ikke at den har haft en raserianfald. Men ja, det hænger sammen med det deroppe, haha^^

Vi sætter os bare og spiser. Der er en lidt akavet stilhed, min far spørger så til, om hvordan jeg synes, det er at bo på Sjælland i Roskilde. Altså jeg synes jo det er okay, og mega fedt at Marcus og Caro er her, men wow jeg savner de andre!
Mim far forstår mig heldigvis. Jeg fortæller, at Sara kommer til København i påskeferien! Hun kommer mandag, og drengene tager afsted mandag. De kan liiiiiiige nå at hilse på hinanden.

Seriøst Sara og Martinus kunne være SÅ cute sammen! Jeg skal aftale noget med Mac om, at de i hvert fald skal mødes og snakke ;)

Jeg hjælper min far med at vaske op og rydde af bordet. Han er alligevel en dejlig far :)

565 ord - 20/4-17
Kan I bedst lide gode slutninger (som den her) eller sådan spændene slutninger på kapitlerne?

More than friends?Where stories live. Discover now