13 - 72 timer

126 1 0
                                    

Meeeen, skal jeg spørge hende om Marcus' snapchat, så jeg kan spørge Marcus, om ham kan lide hende?

Jeg vælger at gøre det. For jeg tror, at de begge kan lide hinanden. Jeg spørger om hans snapchat. Hun havde egentlig lovet ham, ikke at sige den videre, men jeg fik den alligevel. Nok kun fordi hun stoler på mig ;)

Jeg er nu kommet hjem, og jeg har lige spurgt Marcus, om han kan lide hende. Jeg kan se, at han har set snappen.
Sophia=S          Marcus=M
M: hvem er du
S: jeg er Sophia, Amanda fra Billund lufthavns veninde. Jeg fik din snap af hende, men ingen af os siger den videre, i promise!
M: okay godt
M: men ja, ifølge mig er vi nok bare lidt mere end venner.
S: det tror jeg også Amanda synes!
M: virkelig?!
S: ja, virkelig

Ejj, jeg tror jeg sammen med Marcus vil overraske Amanda med, at han kommer!! Amanda savner jo ham, og ham savner hende så hvorfor ikke?

Jeg har nu skrevet til Marcus. Han har bare ikke svaret endnu :(

Amandas synsvinkel
Jeg snakker igen med Caro, og vi er oppe på 3 døgn/72 timer! Gad vide hvor lang tid messenger kan holde til det her, haha. Caro er igang med at finde verdensrekorden. Øøhm ja, vi ER underlige! *Bling* MARCUS HAR SKREVET TIL MIG IGEN!!!
M=Marcus        A=Amanda
M: hvornår kam du være sammen igen?
A: hmm altså, jeg flytter jo til Roskilde d. 1. april. Hvornår skal du til København?
M: 10. april :)
A: måske det kan være der så?
M: uuu ja, det ville være fedt!
A: <3

Altså er nok lidt forvirret. For ... vil Marcus gerne se mig igen? Altså helt ærligt, er han ikke et idol og mig en fan? Jeg har tænkt på det en million gange før, og også spurgt ham, men jeg forstår det stadig ikke! Nå okay, tag dig sammen Amanda. Caro snakker til dig.

Marcus' synsvinkel
Jeg har snakket med Sophia. Vi har aftalt - og også med Amandas internet veninde Caroline, at d. 1. april, når hun flytter til sit nye hus, vil jeg surprise hende. Jeg står i Carolines hus, og når Amanda så går ind, får hun sig forhåbentlig en overraskelse, haha. Jeg skrev egentlig til Amanda, at jeg først kommer d. 10, men jeg er der fra d. 1 til den 10. Det eneste jeg mangler er, at spørge hendes forældre, om det er i orden med dem. Det skal de jo næsten sige 'go' til, inden vi begynder på alt muligt. Jeg spørger Sophia om deres numre, og hun siger at hun ikke har dem.

Sophia ringede til mig i nat. Klokken 1. Hun havde tjekket hendes kontakter, og fundet ud af, at hun faktisk havde deres numre. KLOKKEN 1 OM NATTEN! Ja altså jeg sov der! Men hun var skam lysvågen. Jeg måtte lige minde hende om, at det kun var d. 14, eller faktisk d. 15, da det var om natten. Men i morgen, eller ja, i dag vil jeg ringe til hendes forældre, og spørge om det er okay med dem.

More than friends?Where stories live. Discover now