4 - omg omg jeg elsker dig

210 4 0
                                    

Da vi er færdige med at spise, siger hun at jeg lige skal gå med hende. Det gør jeg selvfølgelig. Har det her noget at gøre med det i morges? Det her er liiiidt mærkeligt?!

Men altså jeg går med hende alligevel. Hun vil bare ned til bageren og købe en chokolade-bolle (bageren ligger lige ved siden af skolen), haha. Blev lige bange. Vi køber bollen og går tilbage til skolen. Vi sætter os i en sofa og snakker, imens hun spiser sin bolle. Vi går derefter op på 2. etage, og Sophia finder sin mobil frem. Jeg kan ikke se hvad hun laver med den. Jeg åbner døren ind til klassen...
Omg, nej nej nej det kan ikke freaking passe, der, der står Caroline! Min aller-bedste (internet) veninde, som jeg aldrig har mødt før.
Jeg laver et lille skrig og løber derefter hen til hende. Jeg kommer med så meget fart på, at vi falder. Ups haha. Arg hun er så fantastisk. Mens vi ligger og krammer på gulvet, jeg græder og er ved at dø, finder jeg ud af at Sophia står og filmer os. Nårh, det var det hun skulle bruge mobilen til <3
Da jeg er ved at være færdig med at dø, kigger jeg hurtigt på klokken. Ejjj om 10 minutter ringer det ind til time. Pis. Sophia må have læst mine tanker, for hun siger: "Bare rolig. Dig og Caroline må gerne holde fri fra skole nu. Vi har aftalt det med lærerne og dine forældre, Amanda!" Jeg ånder lettet op. "Kom Caroline," siger jeg, "nu skal vi ud og shoppe!" Caroline griner, og jeg trækker hende med.

Vi går ned ad strøget og har shoppet en masse. Vi vælger at gå ind på en cafe i shoppingcenteret. Vi sidder og drikker varm kakao. Det her er den bedste mandag ever!! Vi spiser et stykke lagkage til. Da vi er færdige, betaler vi, og shopper videre rundt. Men der er noget jeg har undret mig lidt over ... hvordan Caroline har måtte tage herover til Jylland, nu når hendes forældre ikke er så vilde med sådan noget. Jeg vælger at spørge hende om det.
A=Amanda      C=Caroline
A: hvordan har du egentlig kunne komme herover? Dine forældre er jo ikke særlig vilde med det med internetvenner?
C: det krævede virkelig også meget overtalelse. Men til sidst fik jeg lov. De kunne nok se hvor meget det betyder for mig.
N: jeg er virkelig virkelig glad for at du kom! Måske kan vi også være mere sammen nu, for mine forældre har også givet mig lov til at overraske Sille!!
C: nej hvor fedt!! Ej vent! Må jeg være med til det?
N: øøøh, kan du det? Det er først på lørdag?
C: ja, jeg skal være her og sove med dig indtil i morgen. Og så kommer mine forældre herover, fordi de gerne vil møde dine forældre!
N: OMGOMGOMG
C: jajajajajaja
N: hvornår tager i så hjem igen?
C: søndag
N: det må du sygt gerne!
C: tusind tak <3
N: meeeen, ved squad'et på insta (de har et squad med fansider på instagram, hvor Sille og Freja er med i) at du skulle komme og overraske mig?
C: pis ja...
N: hmmmm, og Sille tror, at jeg skal til fødselsdag på lørdag.
C: hvad gør vi lige?!

Lidt længere kapitel end normalt, men håber I kan lide det <33

Jeg snakkede med Cecilie (min internet best friend) som er Caroline i denne historie (over videochat-noget på snapchat) da hun læste første kapitel. Pludselig flækkede hun af grin pga hun lige havde fundet ud af, at hun var Caroline i historien HAHAHAHA <33

More than friends?Where stories live. Discover now