11 - grineflip

159 1 3
                                    

Såeh vi holder altså sleepover over messenger. Caroline falder først i søvn kan jeg se, og jeg falder i søvn kort efter.

Jeg vågner ved, at jeg kan høre, at Caroline spiller højt musik. Jeg får et chok, og griner af hende. Hun er for længst flækket af grin. Jeg vælger at daske på kameraet, og der får Caro et chok, så nu flækker jeg af grin. Omg. Jeg siger, at jeg tager hende med ned og laver morgenmad. Mine forældre sover stadig. Jeg laver en smoothie, og hun rister en bolle. Vi går begge tilbage til vores værelser, bemærk at vi stadig bare snakker over messenger hahaha. Jeg sætter mig til at se noget Netflix på min MacBook, og vender mit kamera mod computeren, så Caro kan se med. På et tidspunkt flækker jeg af grin, da jeg tjekker hvor lang tid vi har snakket. Klokken er ved at være 12 faktisk. Vi har "snakket" i 16 timer. Ups aha. Men man bruger jo tiden på noget godt altså, haha. Sara skriver på snapchat, om vi kan være sammen i morgen, og det skriver jeg bare ja til <3
(Det skal lige siges at både, Caroline, Sara og Amanda har fået fri efter weekenden, bare mandag og tirsdag)
Jeg går ned, tager igen Caroline med, og laver noget scramble egg og bacoooon. Altså klassiker wuhuu. Jeg tager en ordentlig klat ketchup, og fordi jeg ikke rigtig tænker, er det ved at ryge over tallerkenen. Caro flækker igen igen af grin, mens jeg spiller fornærmet. Caro tror på det, så hun siger at det bare var for sjovt. Jaeh gæt så, jeg taber min mobil af grin (uden at lægge mærke til det, skal det lige siges) og falder ovenpå den. Det er først to minutter efter, da jeg får en klat ketchup i hovedet, fordi jeg har skubbet til bordet med tallerkenen på, at jeg opdager at jeg ligger her. Jeg opdager så også at jeg ligger på min telefon, og flytter mig hurtigt. Den er heldigvis ikke gået i stykker, men til gengæld sidder Caro med sin IPad og filmer mig, ups hahaha. Altså det er bare ikke så gennemtænkt altså.
Vi får snakket om alt mellem himmel og jord, får talt lidt om, når jeg om en måned skal flytte til Roskilde. Jeg kommet pludselig i tanke om, at Marcus og Martinus jo nogle gange er i KBH, og når jeg bor i Roskilde er der større chance for at være sammen med dem!! Jeg skynder mig at skrive til Marcus. Da jeg er færdig, går jeg ind på messenger igen, og Caro prøver at få kontakt eller hvad man nu skal sige til mig. Jeg var gået helt i stå, hahah.
Klokken er ved at blive tre/15 nu, så vi beslutter os begge for at lave kage i kop, eyy. Jeg laver en med chokoladestykker, og Caro propper en hel del krymmel i sin. Min er mørk, og hendes er lys med krymmel, nok mere farverig. Vi begynder at spise, da jeg får en snap fra Marcus. Endelig! Ham skriver, at han da håber, at vi kan være mere sammen så. Ham slutter med et hjerte. Et rødt hjerte. Hvad skal det betyde? Har selveste Marcus Gunnarsen lige sendt et hjerte til mig? Jeg bliver igen helt væk i vores samtale, og Caro prøver igen at få kontakt til mig. Hun ender med at råbe til mig, hvad der sker. Jeg kommer tilbage til verdenen, og Caro spørger hvad der skete, siden jeg først blev helt rød og i hovedet og derefter bleg. Jeg forklarer hende, at Marcus sluttede med et rødt hjerte i sin besked. Vi snakker lidt om det, og hun synes, at jeg skal spørge ham. Men altså, det vil jeg bare ikke. Jeg ender alligevel med at gøre det;
M=Marcus        A=Amanda
A: - hvad skal det betyde?😬
M: Idk, men vi er jo bare venner, er vi ikke?
A: jo da.
A: faktisk, på en måde tak. Hvis ikke du havde skrevet til mig efter i lufthavnen, så var jeg blevet mere syg i hovedet agtig, aha. Fordi du skrev til mig, er jeg ikke en fan, men ja - din ven :))
M: Aww, men er det ikke okay at vi sender hjerter, selvom vi bare er venner?
A: jo da, self <3

Jeg fortæller, hvad vi skrev til Caro. Hun hvinede bare, haha. Hun bliver pludselig stille. Jeg kan se at hun koncentrerer sig. Hun siger pludselig, at jeg skal tjekke instagram. Jeg går derind og ser, at jeg er tagget i et opslag. Omg, det er en side hvor en shipper Marcus og jeg. "CAROLINEEEEE" råber jeg. Hun flækker igen igen af grin, og da hun havde sat sin telefon op ad væggen på bordet, kan jeg ikke se at hun ligger på gulvet og sikkert ruller rundt af grin. Siden hedder 'macanda' like oh my gosh. Pludselig går døren hjemme hos mig op, og jeg får et mindre chok hahah. Der kommer ingen ind ad døren? Jeg stiller mobilen hen mod døren, så Caro kan se med haha. Som om det skulle være interessant. Jeg er næsten henne ved døren da min mor stikker hovedet ind, ups haha. Jeg vælger at snakke lidt med min mor om, hvornår jeg kan være sammen med Sara og Freja. Hun siger, at hun har snakket med Freja og Saras mor om, at vi kunne være sammen d. 18. Altså næste weekend. Jeg synes det lyder fornuftigt, da det jo skal være inden en måned.
Caro og jeg skal begge spiser aftensmad og lader bare vores mobiler ligge på vores værelser. Men vi "snakker" stadig på messenger. Den er nok snart oppe på 24 timer! Til aftensmad får vi bare kartofler og noget mørbrad. Altid godt!
Da jeg kommer op igen, snakker Caro og jeg bare videre om alt og ingenting. Vi ender igen med at "sove sammen". Wow det er bare hyggeligt i hendes selvskab, altså!!

I dag vågner jeg først, og jeg vælger at finde en rock-sang og sætte på. Mon ikke Caro vågner så? Jeg finder en på Spotify og sætter den på. Caro spjætter og Jaeh, så flækker JEG af grin. Gud hvor gør vi det egentlig meget. Meeeen, det viser jo bare, hvor freaking skønt vi har det sammen <33 Vi er blevet enige om, at vi vil prøve at slå verdensrekorden i at snakke på messenger. Vi ved ikke liiiige hvor lang tid den er på, men man kan vel altid prøve? Det er tirsdag, og vi har igen begge fri. Jeg varmer et rundstykke og laver bacon og æg. Altså lækkert eller lækkert? Caro spiser bare yoghurt hahaha, rip. Ej det er nu også okay. Jeg vælger at komme udenfor, for wow det er godt vejr, altså hvad sker der?! Det er 13 grader! Omg, håber foråret er her og sommeren er på vej. Jeg tjekker snapchat. Shit! Jeg skal være sammen med Sara i dag, øøh okay tøjskrise! Caro griner bare af mig! Jeg mener det altså. Okay jeg tager toget op til hende, det tager ca en time. Og lige nu er klokken 10. Jeg er egentlig også dum. Jeg vælger bare en hvid Adidas trøje og nogle sorte jeans. Jeg tager mine Adidas sko på, nogle penge og min mobil med og smutter afsted. Jeg når lige toget mod Saraaaa. Jeg snakker med Caro hele vejen. Hun glæder sig på mine vegne <33 Jeg vælger at redigere en video til min fanside på instagram. Den bliver ca 10 sekunder, men tog knap en time hahahha. Tjaeh, sådan er det jo... Men altså jeg kan godt lide at redigere, såehh.
Der er 10 minutter tilbage af togturen, og klokken er 12. Jeg er egentlig ret sulten, haha. Den sidste tid snakker Caro og jeg bare. Vi har nu snakket i 40 timer HAHAHA. Meeen igen - det er hyggeligt! Toget begynder så småt at bremse, så jeg pakker mine ting sammen. Toget stopper og jeg rejser min og går ud. Jeg snakker stadig med Caro, jeg har kameraet mod mig selv, så hun kan sådan lidt se, når vi mødes igen. Jeg får øje på Sara og løber derhen. Jaer, vi sås i søndags, men er bare så glad for hende <3 Hun løber også mod mig, og jeg kan se hendes mor går bag ved hende og filmer. Vi kommer begge med så meget fart, at vi vælter. Folk kigger sikkert underligt på os, but whatever. Vi rejser os op, og kigger lidt på hinanden, ender med at grine og så kramme igen. Man kan ikke få for mange krammere hahahah. Jeg hilser på hendes mor og siger tak for sidst, aha. Vi begynder at gå ud på gågaden. På det tidspunkt havde jeg glemt alt om min telefon som jeg sikkert tabte, da Sara og jeg faldte...

Et afsnit med 1500 ord som tak for 100 læsere <33 Kan I bedst lide når jeg forklarer det hele sådan "hurtigt" som i dette kapitel, eller vil i hellere, at jeg ved fx samtalerne skriver det ned i deltaljer?

More than friends?Where stories live. Discover now