12 - hygge med Sara

111 1 0
                                    

På det tidspunkt havde jeg glemt alt om min telefon som jeg sikkert tabte, da Sara og jeg faldte...

En dames synsvinkel
Hov! Der ligger en mobil. Der var en pige med mørkt hår der tabte den, da hun krammede en anden. De gik vist mod gågaden. Der er en pige på skærmen. Hun siger, at hun hedder Caroline, og at Amanda, som er pigen skulle være sammen med en veninde. De skulle gå på gågaden. Så jeg går ud på gågaden, mens jeg stadig snakker med hende Caroline her.

Amandas synsvinkel
Vi går ud på gågaden og sætter os på en cafe. Vi får en kop varm kakao. Jeg vil lige skrive til min mor, at jeg er fremme, men kan ikke finde min mobil. Jeg går lidt i panik.
A=Amanda         S=Sara
A: shit Sara
S: hvad nu?
A: jeg kan ikke finde min mobil!
S: hvor har du kigget?
A: i min taske og mine lommer
S: og hvor havde du den sidst?
A: øøøh i toget
S: ej er du seriøs?!
A: jeg havde den vist også med ud af toget!
S: årh Amanda altså

En dame kommer ind i butikken. Hun går direkte mod mig med ... min telefon!! Jeg takker hende mange gange, mens Caro sidder og smågriner bag skærmen. Årh altså.

Der er nu gået nogle timer. Jeg har puttet Caro i lommen, haha og har ellers bare hygget og shoppet med Sara. Klokken var efterhånden blevet 18, og jeg måtte hjem, da jeg jo også skal i skole i morgen. Jeg fik givet Sara en ordentlig krammer, men vi skal jo være sammen i weekenden igen. Det bliver sikkert sygt hårdt, når jeg skal sige farvel til hende i weekenden :((

Onsdag morgen
Årh, det her er ligesom mandag. Første dag i skolen igen..
Jeg laver min sædvanlige morgenrutine, lidt makeup, tøj, morgenmad, og ellers i skole. Da jeg kommer ind ad døren bliver jeg overfaldt af Sophia (min veninde, hun har været med i historien tidligere), som vil spørge hvordan min weekend var. Jeg sagde bare at den var god, men jeg var alligevel ikke helt til stede. Jeg tænkte på Marcus. Skulle jeg fortælle Sophia det? Ville hun ikke bare gå totalt amok, selvom hun ikke er fan af dem? Hmmm, jeg venter nok lidt.

Skoledagen er nu slut, og jeg følges med Sophia hjem, da vi bor tæt på hinanden. Jeg har besluttet mig for at fortælle hende det med Marcus.
A=Amanda S=Sophia
A: Du, øøh Sophia?
S: mm ja?
A: du ved Marcus og Martinus?
S: jaer?
A: jeg mødte dem jo i lufthavnen efter MGP
S: Nårh ja
A: bagefter havde Marcus fundet mig på instagram og snapchat og er nu begyndt at følge mig!
S: ej!!
A: og på snapchat lavede ham et hjerte til mig!
S: omg!
A: jeg spurgte ham, hvad han mente med hjerte, men han skrev om det ikke var okay, selvom vi bare er venner. Det skrev jeg jo bare ja til
S: ej hvor vildt!!

Sophias synsvinkel
Indeni, indeni tror jeg, at Sophia kan lide ham. Hendes øjne strålede da hun fortalte om ham! De må helt klart have noget sammen. Meeeen, skal jeg spørge hende om Marcus' snapchat, så jeg kan spørge Marcus, om ham kan lide hende?

Kapitlerne fremover vil blive fra 500-700 ord, håber I kan lide det :) Men der kommer kun kapitler op hver anden dag, da jeg ikke har tid til et hver dag ;)) Btw tak for 150 læsere :))

More than friends?Where stories live. Discover now