18 - indretning

143 1 2
                                    

Vi sidder og nyder solnedgangen over havet.

Jeg vågner op ved siden af en snorkede Marcus. Efter en dejlig gåtur på stranden tog Caroline og hendes familie hjem igen. Marcus og jeg gik ind på mit værelse og lagde to madrasser på gulvet og faldt hurtigt i søvn. I dag skal vi i IKEA, for vi skal have indrettet mit værelse!
Marcus og jeg går sammen ned i køkkenet for at lave mad, morgenmad faktisk. Han er bare fantastisk. Hans hår, hans øjne, hans smil ... alting! Men jeg ved jo, han er kendt. Jeg kan jo ikke komme sammen med en kendt, vel? Marcus' familie kommer faktisk i morgen. Det bliver hyggeligt at hilse på dem! Men Marcus "flytter" ind til København indtil d. 10, hvor han skal hjem til Trofors igen. Men han skal arrangere noget koncert og sådan, det er egentlig det, han er kommet for.
Vi laver en smoothie, og tager et stykke franskbrød, rister det og smører nutella på. Han er virkelig cute når han spiser, egentlig. Det er han faktisk! Jeg siger det til ham. Han griner, så ham får nutella på næsen. Nu er det mig, der griner. Vi går op ovenpå, mit værelse er så hvidt og kedeligt. Jeg vil gerne have det sådan lyst, men det ser helt nøgent ud uden noget på. Det skal der bestemt gøres noget ved i dag! Jeg tager en Adidas hættetrøje, sorte jeans med huller ved knæene, Adidas gazelle og Julia Sofias 'Travel more' halskæde på. Jeg krøller bare mit hår.

Jeg lægger en let makeup

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Jeg lægger en let makeup. Marcus har også fået noget andet tøj på, og min mor kører os i IKEA. På vejen derud ligger min og Marcus' hænder ved siden af hinanden. Jeg har sådan en lyst til at lægge min oven på hans.

Marcus' synsvinkel
Vores hænder er ved siden af hinanden. Hun er så fantastisk, og jeg har lyst til at tage hendes hånd. Men har hun de samme følelser for mig? Vil det ikke virke underligt, hvis ikke hun har de samme følelser. Og har vi ikke kendt hinanden i for kort tid også? Eller hun har jo kendt mig i lang tid, men jeg mødte hende jo for første gang i lufthavnen for nogle uger siden, og så hende kun den dag og så i går. Jo, det må være for tidligt. Eller er det kærlighed ved første blik? Det er det man siger, ikke? Årh, hvad vil vores fans ikke også sige? Vil de være trofaste og sige tillykke? Hvis vi bliver kærester, er der jo ingen, der siger, at vi skal offentliggøre det? Jeg må tage det første skridt og tage hendes hånd.

Amandas synsvinkel
Marcus lægger sin hånd ovenpå min. Går det for stærkt? Det synes jeg ikke. Det kilder bare i maven. Jeg kigger på Marcus. Han smiler. Jeg smiler. Man bliver så glad af ham. Min mor kigger om på os. Vi fjerner hænderne fra hinanden. Jeg tror hun så os. Da hun kigger på vejen igen, lægger jeg min hånd på hans. Det er en fantastisk følelse.

Vi ankommer til IKEA. Jeg må gå rundt med krykker derinde, men jeg synes, at det er fint nok. Altså det går jo nok ;) Min mor går med os rundt og giver idéer. Hun siger også nej til noget, men ellers styrer Marcus og jeg showet her. Jeg finder en masse ting. Mit tema skal være meget nordisk/skandinavisk stil. Mit værelse er 24 m2, så det er reeeet stort. Men det er fantastisk. I kender nok Kristine Sloth's værelse? Det er sådan delt op i to. Jeg vil gøre det samme. Den ene halvdel (der hvor døren går ind) skal der være plads til hygge med venner. Og i den anden skal der være seng og makeup-bord. Jeg skal bare finde ud af, hvad jeg skal have som skillevæg. Skal vi have lavet en væg? Eller skal jeg have en reol? En reol vil nok give mest lys. Min mor og Marcus er enige, så vi vælger en reol. Den er ret stor. Udover det får vi købt en dobbeltseng, et tøjstativ, bøjler til tøjstativet, et nyt makeupbord med spejl, et aflangt spejl (skal stå på gulvet), nogle æsker og kasser, et sengetæppe, en sofa, et lille sofabord, et slags bord, som skal stå under fjernsynet og en masse andre små-ting. Jeg har et fjernsyn derhjemme. Jeg vil også finde nogle gamle træ-ølkasser, som kan stå ved min seng. Jeg kommer til at elske mit værelse! Klokken er ca 15, og vi får en af IKEAs berømte kanelsnegle haha.

Da vi kommer hjem, sætter vi noget musik på. Vi går i gang med at samle reolen, som skal skille mit værelse. Vi sætter en masse små blomster og planter på, og nogle ting, der ikke skal være i nogle af skufferne. Jeg har sådan set ikke så mange ting. Mere tøj, haha. Vi samler tøjstativet, hænger noget af mit tøj derpå, og ligger resten i tre skuffer, som jeg har. Vi får derefter samlet mit makeupbord og seng. Eller vi og vi. Min far, lillebror og Marcus, imens finder jeg nogle gamle ølkasser. Det er lidt besværligt med krykker, men det går. Jeg får fumlet mig og kasserne op på værelset. Det er ved at ligne noget. Altså "min" halvdel. Den med sengen og det. Den anden ligner lidt en byggeplads. Fyldt med papkasser og skrald og, øøh ja. Rigtig kønt! Jeg har set nogle faktisk ret fede planter i Brugsen og en slags kalender. Jeg ringer til Caro og spørger, om hun vil med derned. Det vil hun gerne, så vi går derned. Hun tager med tilbage til mit værelse og hjælper til. Vi vælger hurtigt at flytte skuffen med tøjet, fordi min far har købt en mørkegrå maling. Den maler vi på væggen inde på "min" halvdel. Det giver en virkelig fed og rolig effekt. Vi får samlet resten og spiser alle aftensmad nede i køkkenet. Da vi er blevet helt færdige, står vi stolte i døren og kigger på værelset. Det er virkelig blevet pænt! Der er en masse små-ting vi har købt, som jeg ikke lige har fortalt om. Men kalenderen vi købte i Brugsen er en slags kalender ud af klodser. Måske I har set den? Den er kommet til at stå ved siden af min seng på ølkasserne. Caro smutter hjem, mens Marcus og jeg tager nattøj på og ligger os i sengen. Der er plads til os begge, og jeg falder i søvn med et spørgsmål i hovedet, som jeg virkelig har lyst til at spørge Marcus om. Men jeg ved, at det skal være snart, inden han rejser tilbage til Norge. Det vil jeg ikke tænkte på. Jeg falder i søvn. Jeg må snart spørge ham. Spørge ham om kærester.

1135 ord - som tak for næsten 600 læsere <3 Virkelig TUSIND TAK allesammen!

More than friends?Kde žijí příběhy. Začni objevovat