3 - liiiidt mærkeligt?!

238 5 0
                                    

NEJ NEJ NEJ SHIT NEEEJ

Jeg har lige skrevet til Sara, at jeg glæder mig. Pis. Hun har sikkert fået mistanke om at det er liiiidt underligt... Jeg må hellere få reddet det!

A: jeg skal jo til fødselsdag! Men ville sygt gerne have sovet hos dig!!
S: okayy, men håber det bliver en anden gang alligevel!
A: også mig! <3

Puh, tror ikke det skete noget!

Jeg sidder lidt med mobil, tjekker instagram, snapchat og Facebook. Det sædvanlige aha. Går nedenunder og spiller et spil med min mor. Jaeh, vi er i år 2017, så for nogle lyder det nok lidt gammeldags, men min mor synes jeg bruger for meget til på mobilen, så jeg vælger at spille en spil med hende <3
I morgen skal jeg i skole, og ærligt, jeg magter det ikke! Altså årh, okay jeg har det godt i skolen, er god til det (hvilket jeg også har skrevet før) meeeen det er stadig kedeligt hahaha. Men jeg skal konfirmeres i år, og det glæder jeg mig for sygt til!! Jeg har valgt kjole, invitation, hvad vi skal spise, hvordan bordet skal se ud osv. Jeg mangler bare at dele invitationerne ud. Tror vi ender med at blive 55, haha. Altså min familie er okay stor.

Mandag morgen
Omg, IK MANDAAAAG! Altså ligner jeg en der magter det? I kan godt nok ikke se mig, men det kan jeg selv svare på. NEJ DET GØR JEG IKKE.
Nå, school here we go.
Jeg tager hurtigt tøj på, pakker min taske (for det magtede jeg ikke i går aftes, ups), lægger en let makeup, snupper et æble og går derefter hen til bussen. Heldigvis skinner solen i dag, weeee. Bussen kommer et par minutter efter jeg kom, altså jeg er normalt i god tid. Jeg hopper af bussen og går ind til skolen. Tager trappen op til 2. etage, hvor vi har klasselokale. Okay jeg er så den eneste, bortset fra nogle nørdede drenge der står og snakker om noget matematik i hjørnet. Altså omg?! Men ærligt hvor er de andre? Klokken er to minutter i 8. Hmmm. Jeg sætter mig med min mobil og tjekker messenger. Min mor har bare skrevet, om jeg ikke vil købe mælk med hjem, når jeg skal hjem fra skolen. Svarer bare at det kan jeg godt. Nå nu kommer de andre. Eller resten af drengene er kommet i mellemtiden. Men nu kommer pigerne i én stor flok. Lidt underligt? Tjaaa. Men klokken ringer, og timen går i gang. Pigerne sidder og skæver til hinanden og udveksler blikke. Hvad er det her? Vi har to timers historie, to timers dansk og til sidst to timers matematik. Kort dag i dag, det dejligt <3
I spisepausen går jeg ud til kantinen med min veninde Sophia. Hun er virkelig skøøøøn! Jeg tager noget pastasalat med kylling. Da vi er færdige med at spise, siger hun at jeg lige skal gå med hende. Det gør jeg selvfølgelig. Har det her noget at gøre med det i morges? Det her er liiiidt mærkeligt?!

Det var så det tredje kapitel! Tak fordi I læser med, det er jeg rigtig glad for <33
Skriv gerne lige, om I vil have nogle længere eller kortere kapitler! :)
- Natasha

More than friends?Where stories live. Discover now