A da un sfat pe limba Wattpad

197 25 6
                                    

Un sfat ce înseamnă? Ştim oare cu toții ce înseamnă asta când vorbim la "a da un sfat pe Wattpad"?

Un sfat poate însemna mai mult decât o povață sau o îndrumare dată de cineva altcuiva.
Ei bine, trăim în secolul 21, dar în secolul 21 continuăm foarte mult să credem că noi suntem mai presus de tot şi toate; noi le ştim şi le înțelegem pe toate, deşi nu e chiar aşa.

"Cum ai o carte de succes"

Tot cărți de acest gen circulă tot mai mult pe aici. Acele broşurele nu îți dau decât sfaturi la mişto, uneori. Bine, contează titlul cărții, contează şi coperta dar şi descrierea. Până şi eu, când am început cu această carte credeam că aşa merge. La mişto înainte nu prea faci o treabă cu omenia, iar asta am învățat-o pe pielea mea, adică nu totul se învârte doar la originalitatea care aduce succesul ci şi la o idee care să fie W.O.W. şi să îți placă ție să scrii la acea carte şi după să chiorască lumea la minunea scrisă de tine!
"Succes" nu înseamnă cifra vizualizărilor, pe cât contează ca acea carte, ea în sine să ajungă la urechile oamenilor.

Întreabă-te "de ce?" şi "ce?"

Când cineva îți oferă un sfat întreabă-te în sinea ta oare de ce ți l-a dat? Ți l-a dat sigur cu un motiv anume (doar nu şi-o răcit gura degeaba), dar care o fi ăsta? Acea persoană singur vede un potențial; un potențial ce nu prea îl pui în valoare. Unii nu se gândesc, deşi ar trebui să o facă când cineva zice că ceva nu e bine cu cartea sa, de exemplu. Alții preferă să şteargă cartea decât să o ajusteze.

Ajutorul de Wattpad

Mulți oferă nişte sfaturi pentru că aşa e trendy pe aici. Scrii o carte în care dai sfaturi şi ai un succes răsunător, dar dacă lumea te apreciază aşa mult pentru cartea ta de ce nu îți urmezi tu propriile sfaturi pentru a te perfecționa?!
Acum, mai toate cărțile cu ajutor şi sfaturi pentru Wattpad sunt nişte broşurele în care nu se scrie ce vor oamenii de la Wattpad, scriindu-se în ele "cum să ai un profil sexy", "cum să ai un profil cunoscut" sau "cum să ai o descriere foarte tare".
-- Ce înseamnă pe limba ființelor de pe Wattpad o descriere tare?

Pe versiunea 6.41.0 a aplicației mirobolante numită Wattpad a avea ce mai făină descriere înseamnă să pui doar trupele favorite de tine, câți ani ai şi cam atât. Pe când o descriere ar trebui să conțină personalitatea ta, de exemplu: preferințe, hobby-uri, pasiuni, un motto al tău şi chiar câteva citate care să te reprezinte.

Acuma, întreg Wattpad-ul a ajuns Facebook 2.0 începând cu gramatica, ajungând la cărțile doar cu poze şi terminând cu micile broşuri care mai nou au devenit trendy să le scrii pentru şi mai multă faimă!

Minunății ale Wattpad-ului : Firul narativ al platformeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum