Capitol mai speşăl

252 40 23
                                    

Oficial, m-am tâmpit! Unde e aia care la începutul cărții tot vă dădea sfaturi? Acum acea persoană abia de mai zice ceva. Degeaba această are 10 mii le lecturi pe acest site şi un copertuț nou şi cu stil dacă eu nu mai dau sfaturi. Dacă voi credeați că voi şterge cartea din cauza unui micuț hater din primul capitol care nu înțelege un bobârnac din ce-i spun vă înșelați! Nu renunț aşa uşor, bene? Acum să va sfătuiesc!

Numele de persoanje

Dacă vrei să scrii o carte ai nevoie de nume de persoanje. Te sfătuiesc să alegi un nume care să nu fie prea uzual şi poate chiar inventezi unul. Dacă eşti un fan al numelor englezeşti poți folosi nume precum Hank,  Henrie, Will, Sam sau Andy pentru băiat, iar pentru fată poți folosi Amber, Elisabeth, Kate sau Mary.

Cum începi un prolog

Când te pui să scrii prologul cărții să nu începi niciodată aşa "Este vorba în carte despre Pavel Marcel care e un mare dansator şi vrea să intre la Academia Wistech." Nici în descrierea cărții să nu prind că voi găsi aşa ceva! Începe şi tu a descrie personajele şi locul de desfăşurare a acțiunii că ce se întâmplă cu Pavel vom afla până la sfârșitul cărții.

Spune stop fetelor gravide

Cu siguranță ne-am săturat de acele cărți în care fata aia de 16 ani toci' şi perfectă rămâne gravidă cu Harry cel plin de stil. Deşi e greu, haideți să spunem stop sexului cu 1D. Am văzut şi tipe care se fufu cu un carton pe care este Harry cel stilat sau Zayn cel Malițios.

Cum ne fufu

Hai că e şi greu aşa ceva, dar totuși vă voi explica cum se procedează. Fata să aibe curu' în găurica aia a lu' Harry cel stil şi totul vine de la sine. Deja mă gândesc cum vor reacționa Direcționerele nebune când Harry cel cu stil se mărită.

Hai că trebuia să dau şi eo niște sfaturi că îmi era dor să fac asta.

Minunății ale Wattpad-ului : Firul narativ al platformeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum