Gaşca din categoria umor

715 95 27
                                    

O poveste cu umor

În superba noastră categorie de umor şi altele găsim fel de fel de minunății. Mai mereu ne ciocnim de frumoasele cărți cu zodiac şi noutăți despre 1D de care ne-am săturat să ne tot lovim de ele. Direcționerele obsedate rău de trupa lor preferată vin să se ia de cei care doar le dau o poreclă jignitoare prefecților lor plini de perfecțiune întruchipată. Frate, nimeni nu-i perfect şi nici ei. Poate sunt celebri, dar nu-s perfecți. Sunt doar niste băieți care se urcă pe scenă şi dau din buze ca să nu zică lumea că ei nu fac nimic. Cărțile cu ei au bombardat raionul Wattpad, iar unele fete intră pe Wattpad ca să viruseze cu voturi cărțile cu ei aşa cum oamenii se duc să ia aghiasmă doar pentru a se îndopa cu sarmale şi fasole când defapt ei primesc doar o sarma sau două şi vreo 2-3 linguri de fasole. Aşa stau şi Direcționerii pentru a citi cărțile care le sunt puse pe tavă, iar Liam e întins bine pe pâine şi Harry stă şi el undeva întins cu stil.
Pe vremuri, în cărțile de umor Garagiu şi Constantin Jean erau considerați Tom şi Jerry de România, iar acum 1D au acaparat universul aşa zisa lor perfecțiune.

Momentele de când lumea

Cărțile cu titlul "Acel moment când..." sunt drăguțe, dar deja Wattpad-ul nostru drag s-a umplut şi de ele. Multe clisee au apărut din cauză că unul sau două persoane au avut succes cu acel tip de carte şi de ce să nu scrie şi ei, perdono să dea copy-paste la scrierea altuia. Chiar nu e geşit să te inspiri din cartea altcuiva, dar să nu copiezi în totalitate ideile acestuia.

Cărți speciale pentru constipați

Nu sunt pe Wattpad, dar există şi cărți scurte (nu în proză scurtă) pentru atunci când stai pe WC şi te plictiseşti rău de tot că doar la unii mai durează ceva până se cacă şi unchiul meu avea o carte de genul ăsta care numea "Plec la facultate" şi era cam plictisitoare în ochii mei că atunci când am descoperit cartea aia (dacă se poate numi aşa) aveam doar 8-9 ani. Mno, lectură uşoară special pentru momentele când îți este greu să te caci. Poate vor deveni şi cărțile astea cu care s-a bulversat Wattpad-ul o lectură uşoară pentru când te plictiseşti în baie.

Minunății ale Wattpad-ului : Firul narativ al platformeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum