Primele Opere

3.3K 241 205
                                    

Hai să începem şi noi un capitol că doar sunt om cu omenie la fel ca voi.

Primele minuni apărute

Nu sunt acele 7 minuni ale lumii, ci sunt doar alte "minunății" de care te sperii când deschizi aplicația Wattpad.

Pe frumosul nostru panou principal ce găsim? Păi, găsim multe cărți cu aka...faimoşi noștri 1D. Mie îmi plac doar unele melodii ale lor, dar în rest nu mi se par atât de deosebiți. Sunt doar băieți care urcă pe o scenă şi dau doar din gură.

Ce este cliseeu în scrierea acestora?

Ah, păi pentru început sunt unele cărți ce au în distribuție 1D care chiar sunt bune şi merită citite, dar unele chiar sunt cu subiect repetat.

Conținutul unei astfel de cărți cel mai des întâlnite:

Aceste specimene comune sunt scrise de către fetişcane care abia au 10 şi se axează pe un subiect cu tematică sexuală, iar unele mai şi ştiu să descrie foarte bine cum se ling personajele între ele.
Deobicei, personajul principal femin are ochi albaştri şi păr blond în mai toate cărțile. Rarerori vei vedea un personaj feminin conturat de către autor ca având ochi căprui, verzi sau chiar violet (există ochi aşa, dar sunt rar întâlniți la persoane), iar părul ar putea fi negru, şaten (mă mir că mai întâlnești personaje aşa) sau chiar vopsit. Vârsta fetei este de multe ori de 16-17 ani, în timp ce cea a paris anului masculin este de 20-25 de ani.

Puteti să îmi dați şi voi sugestii pentru următoarele capitole sau chiar să veniți cu o carte de nedescris (la propriu).




Minunății ale Wattpad-ului : Firul narativ al platformeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum