Avem treabă serioasă

878 108 25
                                    

Acum ne vom apuca de criticat dur.

La ce folos sunt cărțile cu facts about me?

Nu înțeleg de ce tuți naiba Carpaților există cărțile cu fatcs about me dacă ai descrierea profilului tău în care poți scrie multe despre tine în 2000 mii de cuvinte. Nu prea le înțeleg rostul pe raiul Wattpadian. Cei care scriu cărți cu tema asta sunt fie duşi cu bibilica sau sunt doar nişte țărani liberi de pe maidan care nu au ce face viața lor.

Începutul şi sfârșitul

Cărțile cu titluri de genul "Un nou început" sau "Un nou sfârșit" au ajuns deja să fie la fel de penibile precum sunt cărțile care conțin sex îmbinat cu 1D în prim plan. Deja au ajuns cliseice din multe motive, ca de exemplu:
-titlurile astea sunt deja prea uzuale şi antice
-nu prea au o parte care să îți trezească pofta şi suspansul pentru a o citi
-au umplut şi coridorul
În mai toate cărțile de acest gen protagonista se mută într-un nou oraş cu toți din rasa ei din cauză că dragul ei iubit şi-a dezvelit masca de om bun şi a devenit un bou. Tanța noastră se plimbă ea frumuşel până cade în brațele unuia de care de care se îndrăgostește, dar acesta ca mai toți protagoniştii masculini o are la mână pe draga lui iubită. Deobicei, aceste cărți le găsim la secția dragoste sau ficțiune adolescenți.

Reacția mea atunci când minunez la clisee

Dacă m-ați pune să descriu reacția creierului meu când mă minunez la câte clisee există pe plaiurile Wattpad-lui aş scrie un roman întreg. Aşa precum vorba poporului zice că o poză spune 1 mie de cuvinte eu vă pot demonstra cu talent că este aşa.

 Aşa precum vorba poporului zice că o poză spune 1 mie de cuvinte eu vă pot demonstra cu talent că este aşa

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Înainte mă minunam la câtă politică băgau la TV, dar eu nu aveam nici o treabă cu ce se vorbea pe acolea. Eu doar îmi vedeam de mâncarea mea că doar aia e mai importantă.

Minunății ale Wattpad-ului : Firul narativ al platformeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum