Cercetăm sursa problemei

398 49 20
                                    

I-am zis cuiva că voi face un capitol special pentru tema Wattpadiană pe care v-o voi prezenta. Când dai la căutări pe Wattpad cu eticheta "#Directioner" veți găsi o grămadă de cărți cu titlul precum "Problemele Direcționerilor". Poate sunt eu prea fraieră, dar după mine, singura problemă a unei Direcționere nebună rău după 1D, perdono, disperată la culme este faptul că are în capățâna aia fără minte obsesia asta de a intra la pat cu unul dintre membrii acestei trupe sau cu toți, inclusiv cu Harry cel râs borat sau cu Zayn cel zâmbet malițios.
Mai bântuie pe aici şi acele cărți cu titlu precum "Îndrăgostită de Harry cu Stil/ Zayn cel Malițios" sau chiar "Îndrăgostită de fratele meu vitreg".
Acea stea sunt total clişee nu doar pentru că au în compoziție 1D ci şi că e total clişeu titlul. Să nu mai zic de cartea în sine. Ce fată întreagă la mine s-ar culca cu fratele ei? Ce dacă e vitreg? Tot fratele ei este. Mai mereu aşa zisa "enigmă" a cărților de acest gen este că fratele fetei noastre o lasă gravidă şi amândoi s-ar presupune mai mereu că sunt adolescenți. Citeşti la 16 ani copichii? Serios acum. Chiar dacă l-ai pune pe Harry cel cu Stil la vârsta lui din viața reală tot clişeic ar fi. E la fel de clişeic precum nerozia "autorilor" ce scriu cărțile cu "Daddy".

Minunății ale Wattpad-ului : Firul narativ al platformeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum