De ce doar pe aceeaşi îi folosim?

460 45 24
                                    

În distribuția cărților vezi mai mereu un actor/ actriță sau cântăreț/ cântăreață. Bene, bene arată bine, sunt frumoşi (n-am zis că nu-s), dar de ce doar actori şi cântăreți şi câteodată minioni la cărțile de umor (vom avea discuție serioasă despre asta într-un capitol special)? Chiar nu înțeleg de ce doar pe aceea îi folosim? De ce frate? Ce au sportivii, politicienii (merg aştia bine la cărțile cu hate)? Dacă îl ai pe Harry sau pe Adrien (blondu' din "Miraculous") e de parcă ai aurul pe Wattpad, dar chiar s-a ajuns prea departe. Vreți voi băiet mai frumos decât Nick Bateman? Ia priviți-l voi ăsta şi să nu vă prind că ziceți că Harry e mai perfect şi cu stil ca ăsta.

Cine mai este şi ăsta? -Mă veți întreba voi frumşel-Eu tot frumşel vă voi răspunde că acesta este Novak Djokovic, jucător de tennis de câmp

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cine mai este şi ăsta? -Mă veți întreba voi frumşel-
Eu tot frumşel vă voi răspunde că acesta este Novak Djokovic, jucător de tennis de câmp. În prezent, numărul 1 ATP şi idolul meu la capitolul sport. Cei care se uită la tennis de câmp poate au auzit măcar de Nole (porecla lui Novak) sau măcar de Roger Federer. Eh, acum ar fi cea mai mare ruşine să nu fi auzit de Simona Halep şi Horia Tecău. Nu-i aşa că Nole e mult mai perfect decât Harry cel cu rât de porc borat pentru o carte mai originală pornind de la titlu, ajungând la distribuție şi terminând cu finalul ultimului capitol al cărții?

Minunății ale Wattpad-ului : Firul narativ al platformeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum