17 'Hoe kan een scheet zo ruiken?'

31 11 4
                                    

HEBBEN JULLIE 'NOTHING IS HOLDING ME BACK' GEHOORD VAN SHAWN MENDES

HEKSKXIZJSJRJF

*****

''Welkom bij het nieuws van kanaal 1,

Dringend nieuw, de zeven jongeren die een paar maanden geleden zijn vermist zijn gevonden en opgepakt in Disneyland, Florida. Ze waren herkend door personeelsleden en gasten. De zeven tieners waren een paar maanden geleden mogelijk weggelopen van hun geboorteplaats Newport beach in Californie. De kinderen zijn weer overgeplaatst naar Californie en worden daar overhoord. De ouders van de zeven jongeren zijn opgelucht dat hun kinderen weer veilig thuis zijn. De kinderen hebben in deze tijd meerdere criminele activiteiten gedaan onder andere; inbreken, afbranden en stelen. Zelf hebben ze zelfs slachtoffers gemaakt en in aanraking gekomen met geweren. Wat hun straf nog is is nog niet duidelijk en moet nog worden besproken door de rechter in een rechtsspraak...''

Wow, wow, wow. Wacht eens even. Hier zijn we nog niet.

Wat je hier boven leest is jammer genoeg geen nachtmerrie. Ja, het is allemaal waar. Denk maar lekker rare dingen, maar eerst.

48 uur eerder...

eerlijk te zijn, wordt ik best moet van dat verhuizen. We komen aan op een plek, blijven daar een paar dagen of weken en dan gaan we weer verder. Zo gaat het nu al maanden.

Jep, maanden zijn al verstreken. Het was niet zo makkelijk. We worden nog steeds gezocht door de politie en we zijn nog steeds onderweg.

Ik stop mijn spullen terug in m'n tas en stop het in de achterbak van Jackson's auto. Ik ga in voorin zitten en kijk wat vooruit naar de prachtige zonsopgang. Uiteindelijk zijn we hier in Florida terecht gekomen. We zijn van plan om naar Disneyworld te gaan, want..., dat was een van onze doelen.

"Hey"Jackson stapt in. Hij legt een hand op mijn knie die is bedekt met donker spijkerstof. "Klaar? Voor avontuur?"

Ik kijk hem scheef aan. "Ja! Mickey en Minnie mouse! Whohoo!!"juich ik sarcastisch. "Nee, grapje. Maar ik ben wel blij dat we naar Disneyworld gaan. Ik ben er al een tijd niet geweest."

"Ik ben er nooit geweest"zegt hij zacht. Ik kijk hem met grote ogen aan.

"Wat!"ik sla zijn arm. "Meen je dat! Oh mijn god!"ik haal mijn hand voor mijn mond.

"Dat is normaal Oke!" Hij leunt met zijn hoofd naar achteren. ''Ik vond disneyland meer voor meisjes en gays'' zegt hij na een lange stilte. Ik sla hem nog een keer, in zijn gezicht. ''Jij hebt echt problemen!'' schreeuwt hij.

''Disneyworld is een familiepark dat voor alle leeftijden en geslachten zijn gemaakt. Er bestaan niet alleen parken voor meisjes, gays, ouderen of jongeren!'' preek ik. Dat was niet echt zo'n preek waarbij je 'preach' kan zeggen.

''Oke, Dankjewel Venus, ik hoefde geen hele bijbel, maar dankje'' lacht hij. Hij neemt een kijkje naar achteren. ''Waarom duurt het zo lang? Ik zei nog een paar uur geleden dat we klaar moesten gaan staan en nu is het al-''

''half zes'' onderbreek ik Jackson. ''We zijn allemaal nog moe Jacks, we zijn een beetje sloom''

''Ja, een klein beetje heel erg''

''Sinds wanneer ben jij zo energiek? Op school zat je altijd te slapen of onderuitgezakt.''vraag ik.

''Dat komt omdat dit niet school is'' zodra hij zijn zin het afgemaakt vloog er een onaangename lucht in mijn neusgaten. Mijn ogen knijpen zich gelijk dicht en ik houd mijn met hand mijn neus dicht.

''Gadverdamme, wat is dit voor stank'' Ik doe mijn gordel los en stap uit de auto. Ik ren naar de achterkant en leun tegen de achterklep aan. Ik hoor als ik rustig adem probeer te halen een autodeur open gaan en dichtslaan.

''Gaat het? Sorry Venus, dat was mijn scheet'' verontschuldigt hij.

''Wtf! Hoe kan een scheet zo ruiken? Ik heb nog nooit zo'n gore scheet geroken. Hoe is dit mogelijk. Wat gebeurt daar allemaal?'' Ik prik in zijn darmen.

''kalm aan, overdrijf niet zo'' Ik overdrijven? Oke, misschien denken jullie dat ik overdrijf, maar. Dat. Is. Echt. Niet. Zo. Jullie kunnen het nooit weten omdat jullie het ook nooit kunnen ruiken. En ik! Ik heb het net geroken. En het deed pijn aan mijn ogen en neus!

''Jezus man Jackson! Zeg niet dat ik overdrijf! Jouw scheet stinkt echt verschrikkelijk!''

''Weet ik toch"zegt Mitch. Hij loopt het huis uit waarin in we ingebroken hadden en zet de tassen in de andere auto.

''Kom op zeg Mitch, mijn scheten zijn niet zo erg. Ze zijn mannelijk.''verdedigt hij.

Ik knor. ''Ja erg mannelijk en Charmant Jackson.'' Ik rol mijn ogen en stap weer in de auto. Na een tijdje wachten komen alle andere albino's uit het huisje en stappen ze een voor een als teletubbies in de auto.

''DAAR GAAN WE WEER''schreeuwt Ana achter me.

''JIJ MOET ECHT EEN KEER JE BEK HOUDEN'' schreeuwt Jackson.

''JIJ OOK FARTHEAD''schreeuw Ana terug.

En zo ging onze lange reis naar Disneyworld door en door met het gekwebbel van onze blije emo en onze fart-boy...

Ik kan niet geloven dat ik dit zeg maar... Ik wil bij Sarah, August, Mitch en Peter zitten.

**VERGEET NIET TE STEMMEN EN REAGEREN**

Het is vakantie nu voor mij dus ik hoop dat ik vaker kan updaten!!11

Woorden: 870

Psycho's { ONGOING }Where stories live. Discover now