1 'ik zit volgepropt met die stomme eerstejaars en gekke nerds'

263 46 22
                                    

Dit verhaal kan best verwarrend zijn omdat het 7 verschillende POV's (point of views) heeft.

{ Mitch }

"Opstaan rat!"

Ik wordt wakker gemaakt door mijn vervelende broertje, Mason, die naar me schreeuwt vanuit zijn kamer. Ik kreun en rol letterlijk uit bed. Ik blijf nog een paar minuten op mijn rug liggen met mijn handen in mijn gezicht.

Ik hoor zware voetstappen dichterbij komen. Ik haal mijn handen weg en zie Mason met een bazooka nerf pistool die hij heeft gekregen voor kerst. Ik haat dat ding.

Phew

Ouch! Hij schiet de rubbere kogels in mijn gezicht. Ik sta snel op en ontwijk de kogels. Mason realiseert dat ik hem kan pakken dus rent hij snel weg, mietje. Ik loop naar de deur toe en sla de deur dicht. Ik bekijk mezelf en rommel wat met mijn haar. Ik haal een kogel uit mijn neusgat die Mason in mijn neus heeft geschoten.

Heb ik al verteld dat hij 14 is! Ondanks dat hij 14 is, is hij wel slimmer dan ik. Ik moet mezelf horen! Ik zei net dat een 14 jarige kneus slimmer is dan een 17 jarige, 17 jarige- uhh- gast?

{ Ana }

Ik schud mijn gedachte uit mijn hoofd en trek mijn kleren aan wat bestaan uit een zwarte skinny Jean met gaten in de knieën, een zwarte losse T-shirt, een zwarte korte leren Jack en zwarte laarzen met goude stuts. Ik pak een haar elastiek en zet het in een messy-bun.

Ik loop naar mijn badkamer toe en was mijn gezicht. Ik droog mijn gezicht met een handdoek en borstel mijn tanden. Ik zeg je, mijn morning routine is doodsaai. Net als mijn leven. Ik trek de la open en pak mijn Make-up spullen. Ik strijk voorzichtig de mascara over mij wimpers en de eyeliner boven mijn oog. Ik bedek mijn puisten met wat foundation en stift Bordeaux rode lippenstift op mijn lippen. Wat? Ik mag emo zijn, maar dat betekent niet dat ik er niet goed uit moet zien.

{ Venus }

Ik loop blij de badkamer uit als ik net netjes mijn haar heb gekruld. Ik loop zachtjes de trap af, zodat ik niet teveel geluid maak. Ik weet dat niemand slaapt, maar we houden van stiltes in ons huis. Ik houd de houten steuning vast van de trap voor de zekerheid dat ik niet val. Ik wil niets breken!

"Lieverd, je bent wakker! Ik heb wat pannenkoeken gebakken voor jullie"begroet mijn moeder me. Ze heeft geen bruin haar zoals ik, maar juist blond. Ik heb bruin haar van mijn vader net als mijn oudere zus Felicia. Ik begroet mijn moeder terug en geef haar een kus op haar wang. Ik neem plaats aan de eettafel waar we allemaal zitten te ontbijten: mijn vader; Richard, moeder; Allison en mijn drie jaar oudere zus Felicia.

{ Peter }

Als ik klaar ben met het ontbijt bedank ik mijn moeder en zeg gedag tegen mijn ouders. Ik pak mijn rugzak die klaarstaat sinds gisteravond en vertrek mijn huis. Ik haal de autosleutels uit mijn khakis en druk op het unlock knopje waardoor de auto voor me open staat. Ik zeg je dat ik nu niet de beste auto is. Het is een oude Renault van mijn opa. Ik kreeg hem voor mijn zestiende verjaardag. Ik ben hem dankbaar dat ik deze auto kreeg. Het maakt mij niet uit als ik nu in zo'n bak rijd, want over 10 jaar verdienen ik bakken geld met mijn slimme brein en rij ik in een prachtige auto.

Ik start met moeite de auto. Ik herhaal, het is een auto auto uit ze jaren 60. Een ware klassieker. Met geluk start ik de motor en rijd ik naar school. Ik zet wat muziek op: The Beatles. Ik word altijd uitgelachen omdat ik hun muziek goed vind. Wat is daar mis mee? Iedereen heeft een andere smaak.

Ik rijd langs een schoolbus van onze school. Ik kan me nog herinneren dan ik een paar jaar geleden daarin moest. Wat was dat een hel.

{ Sarah }

Dit is een hell! Ik zit volgepropt met die stomme eerstejaars en gekke nerds. Was ik maar geen rebel. Dan hoefde ik niet zoveel geld uit te geven voor schade- wacht, nee! #NoRegrets. We stoppen eindelijk voor de laatste keer om nog een paar kinderen op te halen. Tweedejaars, bah! Ze denken nu dat ze zo stoer zijn omdat ze niet meer eerstejaars zijn. Nog 10 minuten in pre-hell en dan komt de echte hell.

Ik ontgrendel mijn zwarte iPhone 7 in m'n hand en speel wat ColorSwitch. Al snel zijn we bij school. Ik sta op van de leren bank en ontwijk allee kleine bacteriën aka kinderen. De deur de van de bus gaat open als iedereen een voor een uitgaat. Ik loop naar de uitgang.

{ Jackson }

En stap uit m'n grijze Maserati die ik van m'n vader heb gekregen. Ik trek mijn zware leren Jack uit waaruit m'n witte v-nek T-shirt tevoorschijn komt. Ik gooi mijn pilotenbril in de auto en stretch, waardoor de meisjes buiten flauwvallen en zwijmelen. Ik hang mijn jack om m'n schouder en sluit de deur van mijn auto. Ik loop naar de ingang van de school voordat ik via achteren mijn auto op slot doet.

Ik glimlach naar wat meiden die langs me staan waardoor ze smelten. Ik loop naar m'n kluisje die word geblokkeerd door een paar brugpiepers die tegen hun telefoon zijn vastgeplakt. Ik rol mijn ogen en duw ze op de grond.

{ August }

Ik open mijn kluis en pak mijn spullen voor de eerste les. Mensen die langs me lopen begroeten me. Ik begroet ze terug.

Een meisje uit de brugklas komt naar me toe lopen met een rood hoofd.

"Hey"begroet ik. Ze geeft een zachte hey terug en geeft me een mand. Een mand met koekjes! "Zijn die voor mij?"vraag ik. Ze knikt verlegen. Ze zijn er zo mooi en lekker uit. Ze zijn mooi bruin en hebben een prachtige laag glazuur op.

"Ze zien er verrukkelijk uit"zeg ik en geef haar een kus op haar wang. Ze bloost en rent snel weg. Ik stop voorzichtig de koekjes in mijn kluis en loop naar mijn eerste les.

**VERGEET NIET TE STEMMEN EN TE REAGEREN**

Woorden: 1052

Ik hoop dat je mijn schrijfwijze leuk vind!

Psycho's { ONGOING }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu