P R O L O G U E

309 63 19
                                    

***KOPIER DIT BOEK NIET ANDERS MELD IK JE EN ZORG IK ERVOOR DAT WATTPAD JE ACCOUNT VERWIJDERD***

Jackson Engine,

Mitch Anderson,

August Xavier,

Peter Gavinton,

Venus Lanchen,

Sarah Woods

en Ana Brockman.

Eerst 7 doodgewone namen. Nu namen die je overal op het nieuws voorkomt. Niet alleen in de US, maar in alle landen. Het waren gewoon 7 onschuldige tieners. Iedereen kende ze wel een beetje. De ene meer dan de ander. De meeste van hun kende elkaar eerst niet, later wel.

Ondanks ze elkaar niet kenden hadden ze wel allemaal dezelfde gedachten. Ze vinden hun leven saai. Ook al hebben ze het al heel goed, het is gewoon saai. Wij zijn mensen, als we iets saai vinden gaan we iets anders vinden. En dat is precies wat ze deden.

Op een rare manier kwamen ze elkaar tegen. Ze waren allemaal verschillende stereotypes, cliché maar waar, ze haatten elkaar ook, maar hadden een ding gemeen. Laten we gewoon elkaar haten en toch met z'n allen weggaan.

Ze uiteindelijk gingen ook weg. Ze lieten alles achter hun.

Ze komen tussen gevaren: de politie. Heel Amerika zoekt naar hun en de hele wereld kent ze. Wat hun ook hindert is liefde. Het gevaarlijkste punt in hun wildernis.

Er was ook een positieve kant. Ze deden wat ze leuk vonden. Ze hadden wat avontuur. Ze hadden zelfs fans! Mensen hielpen hun! Ze vonden het eindelijk niet saai. En ze maakten een band. Een hele sterke band.

**VERGEET NIET TE STEMMEN EN TE REAGEREN**

Woorden: 275

Ik hoop dat je dit boek leuk gaat vinden!

Het wat lief zijn als je m'n boek promoot en op m'n hoofdstukken stemt!

Psycho's { ONGOING }Where stories live. Discover now