O kom si to povídají?

38 6 2
                                    

Snažila jsem při výkladu paní Hill neusnout. ,,Tak co?" drkla do mě loktem. ,,Co chceš vědět?" zívla jsem a pomaloučku jsem se na Abby otočila. ,,No kdo asi...Chris" špitla mi do ucha. Co s ním...prostě nemám zájem. Nechci být zase jedna z těch holek, který jsou do něho blázni až po uši. Pfffr...to bych se radši zabila než mít na pár dní takového otravu. ,,Nic" otočila jsem se zpátky k tabuli. ,,Jak jako nic? Vždyť vidím na Facebooku, že ho máš v přátelích a to skoro nikomu nepřijímá žádosti a vůbec ne, že posílá žádosti" kroutila hlavou a koukala na mě tím výrazem No tak, jsem tvoje kamarádka. Pořád nechápu, proč ji to tak zajímá?

O přestávce jsem šla na záchod, abych se upravila. Náhrdelník s klíčem jsem si dala pod tričko do bezpečí. Pěkně mě naštvala ta Gabriela. Jestli se dotkne mého táty, tak ji vyrazím a vykopnu až do Afriky. Zastavila jsem se u dveří, protože jsem slyšela povědomí hlas.

,,Vyndej ji z hlavy! Bro máš navíc" řekl nějaký kluk. ,,To prostě nejde chápeš to?" řekl druhý hlas a to jsem dobře poznala-Chris! Byla jsem zvědavější a zvědavější. ,,Proč ji chceš? Kámo čum...třeba Roxy Jannis je kus, nemyslíš?" já bych mu vrazila, že je kus. Roxy byla moje nejlepší kamarádka a byla pro mě jako starší sestra, ale pak se přidala k Barbínkám. Hodně me to tenkrát rozhodilo, byla jediná, která mě podržela, když mi mamka zemřela. Ale teď jsem poslouchala za dveřmi...takže Tori nemysli na minulost. ,,Bro, Zacku, ona  je jiná, krásná a někdy ji i nepochopím." zazvonilo na hodinu, ale musela jsem čekat až oni odejdou a pak jsem vyběhla směr třída.

Celou hodinu jsem přemýšlela, o kom to mluvil? Já to nebudu, to vím na 100%.

Další postava! Takže to tady máte. Budu mocinky ráda za koment a like. Baví to víc a víc....možná vyjdou dvě nebo tři díly v jeden den. Tak se těšte😍

Moc děkuju za #166 v kategorii Teen fikce!!!!!! Sakra...to je rychlost😂 Miluju vás!!!

Krutá realita (DOKONČENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat