Co se to se mnou děje?

36 5 0
                                    

Naše oblíbené místo je za parkem. Bývalo to nejlepší hřiště, ale pak se postavili modernější, takže tu lidi už nechodí. 

,,Tori, tady!" zamávala mi Abby. Posadila jsem se vedle ní a začala jsem všechno vyprávět. ,,Počkej jak se ještě jednou jmenuje?" naklonila se ke mě a čekala až odpovím. ,,Chris Harris" protočila jsem oči. Koukla jsem na ni udiveným výrazem, protože se koukala do blba a vůbec nic...žádný komenty ani nezanechala na sobě stopy radosti nebo smutku-prostě koukala před sebe jako socha. ,,Halo?" zamávala jsem ji před obličejem. Co se s ní stalo? Taková nebývá. ,,Víš kdo to je?" otočila hlavu ke mě a já vůbec nechápala o čem to mluví.

 ,,Chris Harris-nejoblíbenější kluk v téhle části města a lamač dívčích srdcí" řekla a zase se věnovala koukání do blba. Není divu, když vypadá tak nějak k světu-černé rozcuchané vlasy s oříškovýma očima, středně opálený, vypracované tělo...no kdo by ho nechtěl. Já teda ne! ,,Ty máš v hlavu v obacích, že ani nevnímáš novinky!" zasmála se a drkla do mě. ,,A co mám jako dělat? Když je mi v patách lamač srdcí?" zasmála jsem se, protože obě víme, že nejsem na zamilovávání a lásku. ,,Ty nic...protože si najde jiné holky" špitla mi do ucha, chvíli jsem se na sebe koukaly a vybuchly jsme smíchy. Nemůžu si sebe předstvit jak bych držela za ruku nějkého kluka a sladce bych se na něj usmívala. Ehm...bože na co to myslím?

Chvíli jsme si o něm povídali a já se dozvěděla pár holek, kterým zlomil srdce. ,,Aaa sakra...jdu pozdě! Zapomněla jsem udělat večeři." plácla jsem do čela a vystřelila domů. Pro Ab je to častý, že se s ní ani nerozloučím. Prostě je to super topová holka!

Otevřela jsem dveře a viděla jsem tátu s jinou ženskou u stolu. Poprvé vidím tátu flirtovat...oni se blížili a chtěli  udělat....ehm...pusu. Zabouchla jsem dveře abych naznačila, že jsem se vrátila. Musela jsem zadržet smích, protože ta blondýna leknutím vyskočila. ,,Kde si celou dobu byla?!" stoupl si a úsměv se mu rychlosti blesku vytratil. ,,Venku s Abby. Už jsem ti to říkala." protočila jsem oči. ,,Co to na mě zkoušíš?" přiblížil se ke mě, ale ta ženská ho vzala za ruku a něco mu zašeptala, ale neslyšela jsem to. Docela mě štvalo, že si domů přivedl nějakou ženskou. Jdu do pokoje, lehnu si na záda a koukám do stropu. Co se to se mnou děje?

Heyyy lidi! Jak se vám to líbilo? Co jste si nejprve mysleli o Chrisovi? Jestli se ptáte...proč jsem vydala tenhle díl hned po vydání 4.dilem...tak jsem si předepsala pár dílů...když mám ty rodinné záležitosti...

Krutá realita (DOKONČENO)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora