Bölüm 13 : Saldırı

159 14 20
                                    

Selam! Bu gün nasılsınız bakalım? Beni sorarsanız şu bölümü yazana kadar canım çıktı. Eee o kadar uzun bir bölüm yazdım ki parmaklarımı hissetmiyorum artık o kadar yani :D Ayrıca yine uzun zamandır bölüm gelmiyor. Siz bölüm gelmediği için yakınıyorsunuz ben ise yazamadığım için. Bu yüzden ayıp olmasın ama öküz gibi bölüm yazdım.

Hee unutmadan söyleyeyim artık sınavlarınız da başlamıştır. Çünkü benimde başladı ama yok "Bizim başladı da bitti." diyen varsa onlara geçmiş olsun yeni başlayanlara ise şans dilerim.

Şimdi ise 13.Bölüm ile sizi yalnız bırakıyorum ve bu heyecanlı bölümü zevkle okumanızı diliyorum.

Multi: Ariel lewis

Bölüm sonu yorum yaparsanız ve vote bırakırsanız sevinirim.

Sizleri seviyorum <3 *.*

***

SON İnsan 1 : İntikam Ateşi!

Bölüm 13 : Saldırı

Yıl : 30 Ağustos 2003

Sarı saçlı kadın önünde ki eskimiş kitabın sayfalarını inceliyordu. O gün söyleyeceği sözleri aklında olsa bile tekrar ediyordu sürekli. Belki de unutmaktan korkuyordu ya da çok sabırsızdı.

"İyi misin?"

Arkasından gelen sesle sarı saçlı kadın gözlerini kitap'tan ayırdı. Bu ses Paul'a aitti. Derin bir nefes aldı kadın ve kitabı kapattı. "Bilmiyorum." Diye fısıldadı.

"Meydandan geliyorum. Dikkatini çekti mi bilmiyorum ama insanlar azalmaya başlamış olabilir mi?" dedi Paul tereddütle.

Bu söz sarı saçlı kadının duraksamasına sebep olmuştu. Şu süreç içinde bir şeylere pek dikkat etmiyordu ama bunu Paul'a söyleyemedi. Yavaşça arkadaşına yüzünü döndü bir eli hala kitabın üzerindeydi.Paul'un bakışları ilk başta kitaba kaysa da sarı saçlı kadının yüzüne yine çevirmişti.

"İnsanlar falan azalmadı Paul. Hem bunu da nerden çıkardın?"

Paul gözlerini kıstı.

"Hiçbir şeye dikkat etmiyorsun değil mi?" dedi Paul nefesini dışarı verirken.

Sarı saçlı kadın bıkmış bir şekilde nefesini üfledi ve ellerini 'Ben suçsuzum.' Dermiş gibi kaldırdı.

"Yakaladın." İkisinin yüzünde bir gülümseme oluşurken dışarıdan büyük bir gürültü koptu. Paul ile sarı saçlı kadının bakışları koridora doğru kayarken ikisi de şaşırmıştı.

Paul en iyi arkadaşına burada beklemesini işaret etti ve koridora doğru ilerledi. Sarı saçlı kadın ise Paul'u dinlemeden peşinden adımladı.

Paul dış kapıya yaklaştığı sırada büyük bir gürültü koptu ve dış kapı içeri doğru küçük parçalar halinde fırladı. Paul ve sarı saçlı kadın ise kendini koruma amacıyla ellerini yüzlerinde tutarken etrafı toz duman sarmıştı.

İkisi de ellerini yüzlerinden çekerken Paul kafasını arkaya çevirdi ve sarı saçlı kadınla göz göze geldi.

O sırada koridorun diğer ucundan küçük bir ses geldi. Paul sarı saçlı kadını arkada bırakarak o taraf doğru ilerledi fakat bir anda bir bedenin fırlatılmasıyla duvara çarpması bir olmuştu.

Paul anında neler olduğunu kavrarken sarı saçlı kadına doğru bağırdı. "Kaç!"

Sarı saçlı kadının bakışları yerde yatan adama kayarken kalp atışları hızlanmıştı. Beyni daha fazla durmaması gerektiği sinyalini verince hareketlendi ve az önce çıktıkları büyük salona girdi. Paul'da peşinden gelirken salonun kapısını kapattı ve sarı saçlı kadını kolundan tutarak onu ilerletti. Koyu kahverengi rengine sahip kocaman olan ve içi binlerce eski kitaba sahip dolabın arkasına geçtiler.

SON İnsan 1 : İntikam Ateşi! (Düzenleniyor!)Kde žijí příběhy. Začni objevovat